Catalogul de pe catedrală dispare: Cu ce va fi înlocuit din 14 septembrie

| 02 sep, 09:42

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat că, în an şcolar 2020-2021, catalogul va fi înlocuit din 14 septembrie cu un catalog electronic sau o condică electronică.

"După ce își încheie profesorul activitatea didactică, cele două sau trei ore pe care le are la diferite clase, poate merge în cancelarie și trece notele sau absențele elevilor din ziua respectivă. De asemenea, fiindcă în această perioadă a suspendării cursurilor am experimentat și condica electronică și catalogul electronic în felul acesta profesorii pot, și școala de fapt, ar putea să realizeze un catalog electronic sau o condică electronică unde profesorul să treacă profesorul toate aceste”, a declarat ministrul Educaţiei, Monica Anisie, pentru Digi24.

Citeşte şi Ghidurile oficiale pentru începerea anului şcolar au fost publicate. Ce prevăd pentru fiecare tip de învăţământ

Ministrul a mai explicat că la gimnaziu şi liceu orarul va cuprinde doar 2-3 materii, predate intensiv, urmate de alte 2-3 materii.

În privinţa lecţiilor online, acestea vor fi transmise din timpul orei fizice de curs.

Citeşte şi Ministrul Educaţiei: Şcolile sunt pregătite pentru noul an şcolar în proporţie de 80%

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ