Câţi români au ieşit la vot pentru alegerile parlamentare parţiale

| 25 mai, 2014

ALEGERI PARLAMENTARE PARŢIALE.Bucureşteni din Sectorul 4, precum şi o parte a locuitorilor din judeţele Ilfov, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Satu Mare şi Timiş sunt aşteptaţi la urne, duminică, şi pentru alegerea a cinci deputaţi şi a trei senatori, pentru posturile de parlamentar în aceste colegii confruntându-se 53 de candidaţi.

ALEGERI PARLAMENTARE PARŢIALE. Prezenţa la vot până la ora 13:00


1. 9,31% din numărul alegătorilor înscrişi în listele electorale din Colegiul uninominal nr. 9 Circumscripţia Electorală nr. 18 judeţul Galaţi. Datele au fost estimate pe baza informaţiilor primite de la un eşantion reprezentativ format din 20 secţii de votare din cele 44 secţii de votare organizate pe raza colegiului, cu marja de eroare ±3%.

2. 13,54% din numărul alegătorilor înscrişi în listele electorale din Colegiul uninominal nr. 2 Circumscripţia Electorală nr. 20 judeţul Gorj. Datele au fost estimate pe baza informaţiilor primite de la un eşantion reprezentativ format din 82 secţii de votare din cele 173 secţii de votare organizate pe raza colegiului, cu marja de eroare ±3%.

3. 16,50% din numărul alegătorilor înscrişi în listele electorale din Colegiul uninominal nr.3 Circumscripţia Electorală nr. 22 judeţul Hunedoara. Datele au fost estimate pe baza informaţiilor primite de la un eşantion reprezentativ format din 62 secţii de votare din cele 134 secţii de votare organizate pe raza colegiului, cu marja de eroare ±3%.

4. 14,48% din numărul alegătorilor înscrişi în listele electorale din Colegiul uninominal nr.4 Circumscripţia Electorală nr. 25 judeţul Ilfov. Datele au fost estimate pe baza informaţiilor primite de la un eşantion reprezentativ format din 34 secţii de votare din cele 57 secţii de votare organizate pe raza colegiului, cu marja de eroare ±3%.

5. 14,22% din numărul alegătorilor înscrişi în listele electorale din Colegiul uninominal nr. 2 Circumscripţia Electorală nr. 32 judeţul Satu Mare. Datele au fost estimate pe baza informaţiilor primite de la un eşantion reprezentativ format din 47 secţii de votare din cele 64 secţii de votare organizate pe raza colegiului, cu marja de eroare ±3%.

6. 6,44% din numărul alegătorilor înscrişi în listele electorale din Colegiul uninominal nr. 3 Circumscripţia Electorală nr. 37 judeţul Timiş. Datele au fost estimate pe baza informaţiilor primite de la un eşantion reprezentativ format din 27 secţii de votare din cele 53 secţii de votare organizate pe raza colegiului, cu marja de eroare ±3%.

7. 8,28% din numărul alegătorilor înscrişi în listele electorale din Colegiul uninominal nr. 7 Circumscripţia Electorală nr. 42 Municipiul Bucureşti. Datele au fost estimate pe baza informaţiilor primite de la un eşantion reprezentativ format din 26 secţii de votare din cele 65 secţii de votare organizate pe raza colegiului, cu marja de eroare ±3%.

8. 8,81% din numărul alegătorilor înscrişi în listele electorale din Colegiul uninominal nr. 8 Circumscripţia Electorală nr. 42 Municipiul Bucureşti. Datele au fost estimate pe baza informaţiilor primite de la un eşantion reprezentativ format din 32 secţii de votare din cele 113 secţii de votare organizate pe raza colegiului, cu marja de eroare ±3%.

Datele au fost estimate pe baza informaţiilor primite de la un eşantion reprezentativ format din 330 secţii de votare din cele 703 secţii de votare organizate pe raza colegiilor uninominale in care s-au organizat alegeri parlamentare parţiale, cu marja de eroare ±3%.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ