Gabriela Szabo va candida din partea PSD pentru un loc de deputat de Ilfov la parţialele din 25 mai

| 02 mai, 2014

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, va candida din partea PSD pentru o funcţie de deputat în Colegiul 4 din Ilfov la alegerile parţiale din 25 mai, au precizat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

Szabo este membru al organizaţiei PSD Ilfov şi locuieşte în Ilfov.

Sursele citate au arătat că PSD Ilfov va organiza un eveniment de lansare oficială a candidaturii Gabrielei Szabo, în perioada următoare.

Aceleaşi surse au precizat că în Colegiul 2 Satu Mare va candida social-democratul Ciprian Ardelean, consilier judeţean, în timp ce în Colegiul 3 Hunedoara va candida Sorin Marica, primar al comunei Sălaşu de Sus, ambele colegii fiind de deputat.

De asemenea, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Mihnea Costoiu, a fost desemnat de PSD Gorj să candideze pe postul rămas vacant în Colegiul 2 după ce fostul senator Toni Greblă a fost numit judecător la Curtea Constituţională, transmite corespondentul MEDIAFAX. Costoiu, originar din Gorj, este aşteptat sâmbătă dimineaţă la Târgu Jiu, pentru a-şi depune candidatura la Biroul Electoral Judeţean.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru alegerile parţiale parlamentare este 5 mai, iar campania electorală este cuprinsă între 10 şi 24 mai.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 mai, 2014
Marco
...si uite asa a ajuns din mare campioana pupincurista lui Ponta

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ