Caz incredibil în Moldova. Ce au descoperit părintii, după ce şi-au îngropat băieţelul

| 28 mai, 2014

O intamplare socanta a avut loc la morga unui spital din capitala Republicii Moldova, Chisinau, incident pe care angajatii au incercat sa-l ascunda, insa fara succes.

Doi parinti, Svetlana si Constantin Tarna, au avut parte de o descoperire groaznica in momentul in care au primit trupul fetitei lor decedate, pentru a-l duce acasa, potrivit Daily Mail.

Mai exact, cand au ajuns acasa, cei doi parintii au descoperit ca fetita lor era de fapt baiat. Angajatii de la morga au dat trupul fetei lor unei alte familii, care a apucat sa o ingroape, si, pentru a-si masca greseala, au luat trupul baiatului respectivei familii si l-au imbracat in haine de fata.

"Nimeni nu mi-a cerut niciun act de identitate. Mi-au dat trupul deja in cosciug. Am crezut ca este baiatul meu, nu m-am gandit ca asa ceva este posibil", a spus mama care a ingropat fetita celeilalte familii.

Directorul Spitalului Municipal din Chisinau a declarat ca angajatii responsabili si-au recunoscut vina si urmeaza sa fie concediati.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ