Cazanciuc, Zgonea şi Nicolicea, la Ponta pentru discuţii privind modificarea CP şi aministia

| 16 dec, 2013

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi deputatul PSD Eugen Nicolicea au venit la Palatul Victoria, pentru a discuta cu liderul PSD, premierul Victor Ponta despre proiectul de modificare a Codului Penal (CP) şi cel privind amnistia.

Joi, premierul Ponta a declarat că proiectul de modificare a Codului Penal şi cel privind amnistia trebuie rediscutate şi aprobate de Parlament după ce vor fi analizate şi cu Ministerul Justiţiei, CSM şi Parchet, dar şi cu Comisia Europeană, pentru a se stabili dacă este încălcată vreo obligaţie internaţională a României, potrivit mediafax.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a susţinut, duminică, o conferinţă de presă în care a respins acuzaţiile aduse recent privind modificările la Codul Penal adoptate de către Camera Deputaţilor, precizând că toate afirmaţiile sunt false, că ANI şi DNA "se pot ocupa" de parlamentari şi că aleşii nu beneficiază de superimunitate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 dec, 2013
viorel
ESTE SIMPLU: intrati pe link-ul de mai jos si inscrieti-va,e gratis,iar apoi spor la profit!
Vrei sa faci bani vizualizand reclame? Castigul tau e la cateva click-uri distanta!
Totul e pe bune, nu e nici un fel de spam. poti ajunge lejer la 100$ intr-o saptamana! si eu m-am inscris si am facut ceva bani intr-un timp foarte scurt. doar 10 minute pe zi trebuie sa fi activ!
Tot ce trebuie sa faci este sa citesti niste emailuri cu reclame!
• Iti oferim 6$ la inregistrare!
• Poti face Bani oriunde te-ai afla!
• Primesti Bani sa vizualizezi reclame!
• Beneficiezi de Mega Avantaje oferite de Brand-uri cunoscute, doar prin intermediul platformei MailDirect!
• Primesti cumulat Bani si Beneficii Unice!
• Esti propriul tau sef!
• Acces la contul tau oricand, in timp real!
• Castigi bani pasiv, de pe urma echipei tale!
• Nu este necesar sa instalezi ceva pe calculatorul tau!
ESTE SIMPLU: intrati pe link-ul de mai jos si inscrieti-va,e gratis,iar apoi spor la profit! http://www.maildirect.ro/inregistrare/77d4a33e3f053e3f60d6eb76e7b058ab

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ