Cazul Dan Voiculescu a fost amânat 10 luni de către comisia din penitenciar

| 25 noi, 16:53

Cazul Vociulescu a fost amânat zece luni de către comisia din penitenciar, informează Hotnews, care citează surse din Administrația penitenciarelor. Astfel, fondatorul Intact ratează eliberarea condiționată.

Comisia de eliberare condiționată a penitenciarului Rahova s-a reunit vineri pentru a lua o decizie în ceea ce privește o eventuală eliberare a lui Dan Voiculescu. Se pare, însă, că aceasta a decis să amâne hotărârea.

Teoretic, Vociulescu îndeplinește condițiile pentru a fi eliberat din închisoare. Totuși, există suspiciuni atât asupra celor 11 cărți pe care pretinde că le-a scris în spatele gratiilor, cât și asupra zilelor de muncă efectuate.

Curtea de Apel București l-a condamnat pe acesta la zece ani de închisoare în data de 8 august 2014, în urma dosarului ICA, dar beneficiază de reducerea pedepsei pentru că are peste 60 de ani.

Tag-uri: Dan Voiculescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ