Ce a descis Sfântul Sinod în privința cardurilor de sănătate

| 17 dec, 2014

Sfântul Sinod al Bisericii a decis să colaboreze cu Colegiul Medicilor pentru a găsi o soluție pentru persoanele care refuză cardul național de sănătate.

Sfântul Sinod a hotărât cooperarea cu Ministerul Sănătăţii pentru prevenirea bolilor şi ajutorarea bolnavilor, precum şi susţinerea demersurilor Colegiului Medicilor din România pe lângă autorităţile abilitate pentru identificarea unei metode alternative ca răspuns la solicitările acelor pacienţi care din motive de conştiinţă sau religioase refuză Cardul Naţional de Sănătate, se arată în comunicatul Patriarhiei.

Citește și: Profeţia părintelui Justin Pârvu despre cardul fiecărui român: Sunt slujitorii lui Antichrist

Decizia a fost luată ca răspuns la solicitările acelor pacienţi care, din motive de conştiinţă sau religioase, refuză cardul naţional de sănătate, arată un comunicat al Patriarhiei Române.

În urmă cu o lună, 41 de măicuţe de la Mănăstirea Dobru, din judeţul Neamţ, nu au acceptat cardurile aduse de poştaş de teama cipurilor şi au cerut o soluţie alternativă pentru a beneficia de serviciile medicale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 dec, 2014
Fratele Filimon Felasie
Fiilor drept-credincioşi, citiţi următoarele adevăruri despre viaţa cea binecuvântată a părintelui Arsenie Boca şi luaţi aminte că veţi putea intra în Împărăţia Cerului doar dacă le veţi mărturisi întru mântuirea cea dătătoare de viaţă veşnică:

► Atunci când Dumnezeu a spus “Să fie lumină!”, cita din Arsenie Boca.
► Se spune că Dumnezeu a făcut Pământul, Soarele, Luna, stelele, plantele, animalele şi omul. Pe Dumnezeu l-a făcut Arsenie Boca. De mai multe ori şi în poziţii diferite.
► Moise a primit Cele 10 Porunci de la Arsenie Boca.
► Când merge la culcare, Bau-Bau se uită în şifonier şi sub pat ca nu cumva Arsenie Boca să fie acolo.
► Arsenie Boca a scris un almanah gastronomic intitulat “Cartea de bukkake”, datorită faptului că iubea credincioşii exact ca sarea-n bukkake. În cųrând va apărea un al doilea volum denumit “Bukkake tradiţionale”.
► Atunci când Iisus a înviat, a suferit un preinfarct în momentul în care a auzit că pe Pământ există unul mai bun ca el. Era vorba despre Arsenie Boca.
► Arsenie Boca a inventat motorul cu agheasmă, motor ce respectă standardele Euro 666.
► Arsenie Boca îl vede pe Omul Invizibil.
► Dacă tu ai 10 lei şi Arsenie Boca are 10 lei, Arsenie Boca are mai mulţi bani ca tine.
► Nu există femei frigide sau lesbiene, ci doar femei care încă nu l-au cunoscut pe Arsenie Boca.
► Când Arsenie Boca s-a hotărât să fumeze, ţigările au început să se îmbolnăvească de cancer.
► Conchita Wurst este fiica lui Arsenie Boca pentru că, la fel ca tatăl său, are barbă, cântă pe nas şi se îmbracă în rochii lungi şi negre.
► Arsenie Boca practica sporturi full-contact anąl cu Iustin Pârvu, Ilie Cleopa şi Arsenie Papacioc folosind mirul pe post de lubrifiant.
► Dacă Arsenie Boca ar fi purtat elice în loc de potcap, s-ar fi numit Arsenie Belişcopter.
17 dec, 2014
Stela
Crestinismul si comunismul
Comunismul - flamura cea rosa cu umbra-i de dreptate / Sfinteste a ta viata de tina si pacate / Nu ! Nu esti tu de vina ci-s cei ce te-au vandut / Ovidiu Dramba , Istoria Culturii si Civilizatiei Universale , vol lll prezinta revelatia facuta lumii de mari imparati romani si germani ca : ” Omenirea a fost vanduta si inselata de trei mari impostori : ” Moise , Mahomed si Hristos ”


Crestinismul - marsavie barbateasca si neghiobie feminina.
Religia a aparut cand primul barbat ticalos ( precum monstii de Ramaru, Breivik, Nicolae Vlad, Hitler ) a intalnit prima femeie pioasa, credula, fraiera sau fricoasa .Atunci ticalosul si-a pus patrafirul peste monstru si i- a vorbit femeii de '' Dumnezeu '', de iubire si de bau bau . Iubirea barbatului de femeie se numeste Sodomie . Asa cum ne-a revelat Yoga - iubirea mamei de copii este iubire sfanta , este participare la conditia Divinitatii . Prin ticaloasa taina a botezului , mama va avea parte de Iad si nu de mantuire.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ