Ce au preferat să urmărească pe micile ecrane românii de Revelion

| 01 ian, 20:10

Cele mai mari stații comerciale au ales programe diferite pentru noaptea dintre ani, iar strategia Antenei 1 cu Dan Negru în rol de amfitrion a fost câștigătoare.

Al 15-lea revelion prezentat  consecutiv de Dan Negru la Antena 1 a avut, la nivel național și la orașe, cifre de șase ori mai mari decât Pro TV, care anul acesta nu a avut un program special, ci a mers pe filme.

Pro TV a fost, pe intervalul 22.00-2.00, pe locul patru în topul audiențelor la nivel național și la orașe, fiind depășit de Kanal D (locul doi după Antena 1, cu un revelion WowBiz) și de TVR 1, scrie paginademedia.ro.

Cele mai urmărite programe

În intervalul 22.00-2.00, Revelionul Starurilor – un concept gen Cu mască, fără mască, a avut o medie de 3,2 milioane de români în fiecare minut. Cota de piață: aproape 32%, ceea ce înseamnă că o treime dintre românii care aveau televizoarele deschise se uitau la Revelionul prezentat de Dan Negru.

Antena 1 a fost pe prima poziție, la distanță de locul doi, Kanal D, cu 817.000 de români pe post. Topul a fost completat de TVR 1.

Cu filmul românesc America, venim și cu concerte, Pro TV a fost pe locul patru, cu o medie de 550.000 de români, de șase ori mai puțin decât Antena 1.

România TV a fost unul din cele mai urmărite posturi de ştiri în noaptea dintre ani.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ