Românii se găsesc la loc de cinste în topul celor mai petrecăreţi europeni în noaptea de Revelion

| 01 ian, 19:22

Când vine vorba de Revelion, nici frigul, nici oboseala nu îi trimit acasă până în zori. Suntem primii într-un top al celor mai lungi petreceri, urmaţi de ruşi, ucrainieni şi brazilieni. La polul opus sunt americanii şi englezii, pentru care somnul e mai important.

România, Ucraina, Rusia şi Brazilia. Polurile distracţiei în noapte de Revelion. Indiferent că au petrecut la minus 20 de grade Celsius sau la plus 30, oamenii au dansat pe stradă sau pe plajă până dimineaţa. Nimeni nu a plecat la culcare mai devreme de ora 04:00, scrie digi24.

Un studiu realizat de o companie care vinde brăţări ce monitorizeaza activitatea purtătorilor, arată că românii au fost cei mai petrecăreţi. Până la ora 03:55. La miezul noptii, peste 90% din populatia României era în toiul chefului. La fel, ruşii, ucrainenii şi brazilienii.

Deşi spectaculoase, petrecerile din New York nu au reuşit să îi ţină pe americani prea mult în stradă. Acelaşi studiu arată că dincolo de Ocean, somnul a învins distracţia. Americanii au mers la culcare în noaptea de Revelion înainte de ora unu. La fel australienii, chinezii şi britanicii.

Azi noapte, românii au mai dovedit o dată că distracţia se transmite ereditar. De la cei mai mici la cei mai mari, toţi ştiu un singur lucru: “În seara asta e noapte albă. Nu dormim deloc!”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ