Ce cred extratereştrii despre IUBIRE şi MOARTE. Sunt ei mai inteligenţi ca oamenii?

| 20 oct, 2014

O rusoaică care susţine că a fost răpită de extratereştri în anul 1977 face dezvăluiri despre modul cum aceştia ne percep pe noi oamenii şi stilul nostru de viaţă.

Rusoaica spune că extratereştrii "ne studiază de foarte multă vreme şi sunt pe deplin lămuriţi privitor la noi, dar cu toate acestea le este foarte greu să stabilească relaţii complete cu noi".

De asemenea, femeia care susţine că  a fost răpită de extratereştri afirmă că aceştia cred despre oameni că sunt nişte fiinţe nedesăvârşite, cu o gândire greoie şi ineficientă, iar contactele pe faţă dintre civilizaţia lor şi a noastră sunt excluse din cauza agresivităţii oamenilor.

Potrivit acesteia, extratereştrii nu înţeleg sentimentele de iubire şi ură pe care le nutrim pentru semenii noştri. Ei considera actul reproducerii ca pe o datorie, nicidecum ca pe rodul unei pasiuni. Şi în ceea ce priveşte moartea, aceştia au o gândire total diferită de cea a oamenilor. Extratereştrii cred că viaţa este veşnică, iar moartea nu este decât un proces de trecere de la o etapă biologică la următoarea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ