Ce este în realitate celulita: 5 trucuri care te scapă pentru totdeauna de aspectul de portocală

| 30 mai, 2014

Una dintre cele mai chinuitoare probleme cu care se confrunta femeile este celulita, altfel spus, aspectul de portocala al pielii. Multe reprezentante ale sexului frumos isi irosesc banii pe tratamente ineficiente, pentru ca nu stiu cu ce se confrunta.

 

Nu exista nicio diferenta intre grasimea celulitica si grasimea normala, scrie womenslife.today. Asa ca toate cremele, manusile si alte artificii impotriva celulitei au efecte doar in conturile producatorilor, mai putin asupra pielii.

Celulita este cauzata in special de atrofia musculara, care apare atunci cand muschii nu sunt lucrati ori bine definiti si se separa de piele, lasand loc depozitelor vizibile de grasime.

Este important de stiut ca tratamentele eficiente impotriva celulitei nu au nimic de-a face cu pielea in sine, ci cu muschii.

Mai mult decat atat, celulita NU dispare odata cu scaderea in greutate. Chiar si persoanele foarte slabe pot avea celulita.

Vestea buna este ca atrofia musculara este reversibila si celulita poate disparea pentru totdeauna. Indiferent de greutate sau varsta, oricine poate face asta natural, fara pastile sau creme inutile.

Cinci trucuri care te scapa pentru totdeauna de aspectul de portocala al pielii

1. Nu iti irosi banii si timpul pe creme si lotiuni. Sunt zeci de asemenea produse pe piata, dar nu fac nimic sa te scape de celulita. Problema este sub piele, nu la suprafata ei.

2. Tratamentele la SPA sau cu tot felul de aparate sunt si ele ineficiente. Impachetarile si solutiile agresive pot face mai mult rau decat bine.

3. Celulita NU se mosteneste genetic si POTI scapa de ea. Aceste idei te fac doar sa crezi ca nu poti face nimic impotriva aspectului de portocala al pielii.

4. Varsta nu are nicio importanta. Poti scapa de celulita indiferent de varsta, daca iti intaresti muschii in zonele cu probleme, prin fitness.

5. Ca sa scapi de celulita, trebuie sa iti lucrezi partea de jos a corpului. In clipul de mai jos gasesti exercitii create special pentru aceasta problema.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ