Ce face INNA cu banii pe care-i câştigă din muzică! Unde-şi ţine AVEREA

| 01 feb, 19:21

Inna nu se poate lăuda cu zeci de proprietăți, și nici nu și-a dorit să investească în mașini, case sau apartamente, potrivit Libertatea.

A rupt topurile muzicale internaționale, fiind, fără îndoială, artista numărul 1 la ”export”. Inna a cântat în toate colțurile lumii, este divă în până și în America de Sud, prestează în țară pe onorarii foarte mari și a adunat o avere frumușică, în ultimii ani. Cu toate această, bruneta nu face paradă cu proprietățile sale sau cu mașini de lux. Nici nu ar avea cum, dat fiind faptul că aceasta a preferat să investească într-un singur imobil, ce-i drept o vilă de lux, destul de încăpătoare, într-o zonă selectă din capitală, în care locuiește împreună cu mama și bunica sa, atunci când se află în țară, ea fiind mai tot timpul plecată peste hotare.

Acesta este de altfel singurul bun trecut pe numele său. Inna deține și o mașină destul de scumpă, pe care a primit-o însă pe baza unui contract de imagine și pe care o schimbă la un anumit interval de timp. În rest, ea își păstrează banii în bănci iar conturile sale depășesc un milion de euro!

A refuzat să-și ia casă peste hotare

Cum Inna călătorește foarte mult și petrece destul timp în Mexic, ea a avut posibilitatea să-și cumpere casă peste hotare. Artista a refuzat și preferă să stea la hotel sau în diverse proprietăți puse la dispoziție de organizatorii concertelor pe care le susține. O mare parte din banii câștigați, vedeta îi cheltuiește pe vacanțele în țările calde, alături de mama sa.

Tag-uri: averea, inna, muzica
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ