JANET JACKSON se întoarce pe urmele muzicale ale fratelui său dispărut

| 03 oct, 13:18

La lansarea primului său album din ultimii şapte ani, Janet Jackson a adus vineri un omagiu celebrului său frate, Michael, care a murit în 2009, atât prin versurile cântecelor incluse, cât şi prin interpretarea care aminteşte de timbrul şi intonaţiile regelui muzicii pop, notează agenţia France Presse.

Deschiderea este făcută de o piesă luminoasă, cu o canelură precisă, aşa cum erau creaţiile lui Michael Jackson de pe albumul "Unbreakable", caracteristice până la detaliu interpretului cu mocasini, comentează AFP.

De la albumul său precedent, "Discipline", Janet a părăsit viaţa publică la doi ani de la moartea fratelui său şi apoi s-a căsătorit în Qatar cu magnatul Wissam Al Mana, în 2012. 

În piesa cu titlul "Broken Hearts Heal", ea evocă copilăria "în jurul cele mai strălucitoare stele din lume pe care a cunoscut-o vreodată". "Întotdeauna m-am simţit în siguranţă", în acest mediu, cântă ea într-un tempo vesel, fără a cădea în patos, relatează AFP. 

Janet a rămas aproape de fratele său până la moartea acestuia şi nu l-a abandonat nici după aceea. "Cu toţii ştiam că era o problemă cu starea de sănătate a lui Michael", a recunoscut Janet pe platourile de filmare ale prezentatoarei Oprah Winfrey, notează AFP. 

La primul concert din noul său turneu, la Vancouver (Canada) Janet a cântat la sfârşitul lunii august, piesa 'Scream', pe care a înregistrat-o în duet cu Michael în 1994. 

Pentru noul său album, cântăreaţa în vârstă de 49 de ani i-a regăsit pe producătorii Jimmy Jam şi Terry Lewis, care s-au aflat în 1986 la cârma genezei albumului "Control". Acest disc a transformat-o pe Janet Jackson în star, printr-un sound care a îmbinat în mod inteligent muzica pop cu R&B (Rhythm and Blues). 

Pentru a promova acest al unsprezecelea album al său, Janet Jackson nu a ezitat să îşi programeze un turneu maraton de 92 de zile, inclusiv în Japonia. 

Ea rămâne o figură cheie în muzica pop americană, chiar dacă vânzările sale au scăzut în mod constant la fiecare dintre ultimele opt albume. Cele mai recente două albume ale sale au trecut fiecare cu puţin peste o jumătate de milion de exemplare vândute, mai notează AFP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 oct, 11:11
Ioan
Posibilitate reala si serioasa de castig! Toti oamenii ambitiosi si seriosi pot acum sa castige in mod real si verificat mai multi bani, in timpul liber, cu o activitate placuta, simpla, accesibila. Nu e nevoie sa recrutati oameni, nu e nevoie sa va complicati cu detalii inutile. Totul e sa doriti sa incepeti! Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: neluilas@ gmail.com

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ