Ce greseli faci atunci când te speli pe faţă

| 29 ian, 2014

Obiceiuri de ingrijire care tie ti se par normale pentru ca asa te-ai invatat nu sunt neaparat cele mai bune. Iata ce greseli sa eviti, ca sa nu-ti imbatranesti tenul inainte de vreme:


Te speli prea mult

Apa de la robinet iti usuca pielea si in timp o si imbatraneste. Nu te spala pe fata de mai mult de doua ori, decat daca faci sport - atunci este in regula sa speli transpiratia de pe piele.

Te exfoliezi prea mult sau deloc

Odata cu inaintarea in varsta, enzimele care exfoliaza pielea in mod natural nu mai sunt la fel de eficiente, de aceea este nevoie sa apelam la produse ajutatoare. Daca iti exfoliezi pielea mai des de doua ori pe saptamana, risti s-o iriti. Daca nu o exfoliezi deloc, celulele moarte vor arata ca piele descuamata, iar tenul isi va pierde stralucirea naturala si porii se vor inchide.

Te speli cu apa fierbinte

Iarna in mod special, pielea se usuca mult mai usor. Iar daca folosesti apa fierbinte atunci cand te speli, nu faci decat sa ajuti deshidratarea. Evita sa te speli pe fata in dus si mai bine fa asta deasupra chiuvetei, cu apa calduta sau rece.

Nu speli fardurile de pe fata

Cand ajungi seara acasa, rupta de oboseala, numai la spalatul pe fata nu-ti sta gandul. Ca pielea sa se regenereze si sa nu se irite trebuie sa te demachiezi si sa te speli in fiecare seara. Daca te culci machiata iti pot aparea cosuri, pete si chiar poti face infectii.

 

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ