Ce le spune Băsescu celor nemulţumiţi de fuziunea PMP-UNPR: Fie acceptaţi deciziile, fie ne despărţim!

| 17 aug, 15:53

Probleme legate de fuziunea dintre UNPR şi PMP şi preluarea conducerii filialelor au fost fost semnalate, miercuri, în cadrul CEX PMP, la Maramureş, Galaţi şi Giurgiu, preşedintele Traian Băsescu transmiţându-le celor nemulţumiţi că fie acceptă deciziile, fie se despart.

Organizaţiile PMP Maramureş, Galaţi şi Giurgiu i-au semnalat lui Traian Băsescu că se confruntă cu probleme legate de fuziunea dintre PMP şi UNPR.

"Maramureş, Galaţi, Giurgiu. Pentru Maramureş este emisă o decizie, o discutăm", a conchis preşedintele PMP Traian Băsescu.

Deputatul Nuţu Fonta (fost UNPR) s-a arătat nemulţumit că nu a fost numit preşedintele organizaţiei Maramureş.

"În trei săptămâni, am venit de cinci ori la Bucureşti să constat că primeşte colegul de la PMP decizia, deci ceva nu se aşază", a susţinut deputatul Nuţu Fonta, în CEX PMP.

În replică, Traian Băsescu a subliniat că "s-a aşezat".

„Ba, s-a aşezat. Decizia este dată, consideraţi că s-a aşezat”, i-a replicat Băsescu.

Nuţu Fonta a afirmat că "nu este normal" ce se întâmplă.

"Am venit de cinci ori la Bucureşti să mi se spună că sunt preşedinte, să se confirme în presă că sunt preşedinte şi apoi să se schimbe, cred că nu este normal”, a insistat Fonta.

Traian Băsescu i-a spus deputatului Nuţu Fonta că fie acceptă decizia partidului fie se despart.

"Avem două variante: acceptaţi decizia luată la vârful partidului conform mandatului dat sau dacă nu ne despărţim. La ultimul CEX s-a primit un mandat prin care eu şi cei doi preşedinţi executivi eram mandataţi să luăm decizii. Acolo unde nu s-a rotunjit o înţelegere la nivel local s-au luat decizii în conformitate cu mandatul primit", a susţinut Traian Băsescu.

Tag-uri: basescu, PMP, UNPR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ