Ce nu ştiai că poţi trata cu ouă de prepeliţă

| 18 feb, 2014

Alaturi de tot felul de regimuri si diete care mai de care mai miraculoase, dieta pe baza de oua de prepelita este una dintre cele mai sanatoase. Ouale de prepelita trateaza o multime de afectiuni la care nici nu te-ai fi gandit.

Oul de prepelita este un adevarat medicament natural. Proprietatile sale terapeutice sunt recunoscute datorita continutului superior de vitamine ( in special complexul de vitamine B) minerale (potasiu, zinc, calciu, sulf, fosfor, fier) si proteine fata de oul de gaina obisnuit.

Stim acum ce contin ouale de prepelita. Sa vedem ce efecte poate avea un regim bazat pe acestea. In primul rand, oul de prepelita consumat cu regularitate si dupa o dieta bine stabilita, imbunatateste activitatea aparatului circulator si a celui pulmonar (este recomandat si in cazul bolnavilor de TBC). De asemenea, are efecte miraculoase la nivelul reducerii aciditatii gastrice, fiind folosit cu succes pentru tratamentul afectiunilor tubului digestiv.

Pentru cei care sufera de boli de ficat sau rinichi, un astfel de regim este foarte eficient deoarece el nu agreseaza in nici un fel organele sau glandele. Un lucru foarte important de stiut este acela ca, oul de prepelita ajuta la mentinerea unui sistem nervos sanatos, regenerand neuronii si ajutand chiar la formarea acestora la copii. Si sistemul imunitar este intarit semnificativ prin urmarea unui regim in care se introduc ouale de prepelita. Desi continutul de proteine, minerale si vitamine este destul de mare, ouale de prepelita sunt dietetice si pot fi folosite cu succes si de persoanele supraponderale sau care au un indice glicemic crescut.

Un alt lucru care trebuie avut in vedere cand discutam despre proprietatile oualor de prepelita este acela ca ele ajuta enorm in recuperarea post-operatorie a pacientilor. S-a demonstrat faptul ca introducerea oualui de prepelita in alimentatia bolnavilor de cancer care au trecut prin sedinte de chimioterapie a grabit regenerarea sistemului imunitar, care se stie ca este grav afectat de astfel de tratamente agresive. Efectul revigorant si revitalizant al unui astfel de tratament a facut ca el sa fie foarte folosit in randul celor care au diferite suferinte.

Tratamentul bazat pe ouale de prepelita este diferit de la pacient la pacient si el poate fi de doua tipuri:

1. Regim bazat pe cure de 120 de oua (25 de zile), consumate crude (de preferinta) pe stomacul gol in fiecare dimineata. Acesta este indicat pentru suferinzii de boli digestive, cardiace si pentru copiii care se afla in plin proces de dezvoltare. Trebuie stiut ca schema de tratament este in felul urmator: 3 oua in prima zi, 3 oua in a doua zi, 4 oua in a 3-a zi, si cate 5 oua in restul de 22 de zile.

2. Regim cu 240 de oua (49 de zile), consumate in acelasi mod, destinat in special bolnavilor de TBC, diabet, astm, anemie, afectiuni hepatice sau renale, guta sau obezitate. Ouale vor fi consumate dupa aceeasi schema ca in cazul curei de 120 de oua, cu mentiunea ca se vor lua 5 oua zilnic timp de 46 de zile.

In concluzie, dieta pe baza de oua de prepelita intareste sistemul imunitar si chiar ajuta la prelungirea vietii, motiv pentru care fiecare dintre noi poate apela cu incredere la o astfel de cura, fie ca suferim de o anumita afectiune sau doar dorim sa fim sanatosi timp indelungat, scrie ouadeprepelita.net.

Tag-uri: oua de prepelita
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ