Ce nu știai despre mușețel! Efectele sunt uimitoare

| 08 mai, 2014

Uleiurile esentiale sunt la moda in tratamentele de frumusete, dat si pentru sanatate. Ele vindeca stresul, insomnia, durerile de dinti, tusea, bufeurile si caderile de libido.

Iata 25 de afectiuni tratate cu uleiuri esentiale si cum folosesti uleiurile esentiale pentru efecte bune asupra sanatatii.

1. Ulei esential de musetel roman pentru insomnie

Daca adormi greu si te trezesti in timpul noptii respira profund, de 4-5 ori, ulei de musetel roman direct din flaconul in care se afla. Repeta gestul in fiecare seara, pana cand simptomele se vor calma. Efectele sunt imediate si nu exista contraindicatii, insa uleiul esential de musetel nu trateaza cauzele care te impiedica sa dormi. Daca nu poti controla stresul si ai insomnii, mergi la medic, pentru a gasi un tratament potrivit.

2. Ulei esential de chiparos pentru picioare umflate

Daca iti simti picioarele grele si umflate, ia 1-2 picaturi de ulei esential de chiparos diluat in jumatate de lingurita de ulei de masline, de trei ori pe zi. Fa o cura de 10 zile.

Pentru tratament extern, amesteca 80 de picaturi de ulei de chiparos (2 ml) cu 40 de picaturi de ulei de helichrysum (1 ml) si 27 de picaturi de ulei de calophyllum. Maseaza picioarele dimineata si seara, de jos in sus. Cea mai frecventa cauza a picioarelor umflate este statul in picioare pe perioada lunga de timp. Mergi pe jos cel putin 30 de minute pe zi, pentru a activa circulatia.

3. Ulei esential de menta pentru dureri de cap

Pentru durerile de cap pasagere sau persistente, cele mai bune rezultate le vei obtine cu uleiul esential de menta. Maseaza tamplele, fruntea si ceafa cu 1-2 picaturi de ulei de menta. Daca durerile persista, mai unge-te o data cu ulei, dupa o ora.

Citeste articol integral pe curademiere.ro.



Tag-uri: insomnii, menta, musetel
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ