Ce să mănânci când eşti gravidă ca să ai un copil inteligent

| 16 aug, 2014

In timpul sarcinii, ar trebui sa alegeti aceste alimente pentru un meniu foarte nutritive si care sa stimuleze dezvoltarea inteligentei bebelusului.

1. Nuci


Nucile pot oferi femeilor gravide vitamina E, Omega-3, acizi organici si fosfor. In special, acizii organici din nuci poate ajuta la stimularea dezvoltarii creierului fatului. In cazul in care femeile gravide sunt dornice de a manca pentru o perioada lunga de timp nuci, copiii lor vor fi mai inteligenti.

In plus, cercetatorii cred, de asemenea, ca grasimea si fosforul continuti in nucleul nucilor sunt foarte bune pentru celulele nervoase, si mai ales, pentru a stimula regenerarea sangelui. Din acest motiv, nu e de mirare ca nucile sunt intotdeauna in lista de alimente care sunt recomandate pentru femeile gravide de a utiliza, în scopul de a stimula dezvoltarea fetale.


2. Fasole

Fasolea este o sursa sanatoasa atat pentru mama cat si copil, deoarece contine componente de nutritie gasite in produsele animale. Fasolea este, de asemenea, bogata in zinc, care este un mineral necesar pentru reducerea riscului de nastere prematura si greutate mica la nastere. In plus, femeilor gravide le furnizeaza zinc, care poate fi obtinut si prin consumul de alimente care au o multime de zinc, cum ar fi carnea de pui, lapte, cereale, nuci de caju, mazare, crabi si stridii


Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ