Ce se întâmplă cu intimitatea celor care au conturi pe FACEBOOK. Noul buton care te afectează şi pe tine

| 19 mai, 2014

Facebook a adaugat butonul cu care le poti cere prietenilor informatii personale. De exemplu, ii poti intreba de ce sunt singuri.

Facebook e din ce in ce mai curios despre vietile noastre si gaseste noi metode de a face rost de aceste informatii.

Reteaua sociala a introdus un nou buton de solicitare de informatii, langa campul "Starea relatiei" de pe profilele prietenilor, scrie Business Insider.

Butonul este disponibil pentru persoanele care nu si-au declarat situatia amoroasa, din diferite motive. Ii poti "cere" unui prieten sa isi spuna cum sta cu dragostea. Cand este apasat butonul, apare o casuta in care poate fi introdusa intrebarea.

Persoana care primeste solicitarea are optiunea de a impartasi raspunsul doar cu o persoana, sau cu toti prietenii de pe Facebook.

Marele castigator din aceasta schimbare este reteaua sociala, care pacaleste utilizatorii sa ceara informatiile de care are nevoie.

Tag-uri: buton, cerere, facebook
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ