Ce se întâmplă dacă îţi pui cartof crud pe frunte. EFECT EXTRAORDINAR!

| 20 aug, 2014

Cartoful, pe langa faptul ca este cel mai consumat aliment, este si un veritabil medicament. Leacurile care se pot prepara din el sunt multe si foarte eficiente. Probabil de multe ori v-ati confruntat cu dureri de cap. V-ati saturat sa luati medicamente? Enumeram mai jos cateva leacuri naturale pentru aceasta afectiune:

Cartof crud si ras

Se iau 3 cartofi de dimensiuni potrivite, se spala sub jet de apa si se rad cu tot cu coaja, aplicandu-se pe o bucata de panza ingusta. Aceasta se aseaza pe zona dureroasa: frunte, crestetul capului, tample, ceafa. Se lasa 20 de minute dupa care se inlatura. Se pot face aplicatii de 3-4 ori pe zi la interval de minimum 30 de minute, potrivit clicksanatate.ro.

 

CITEŞTE ŞI: Cea mai comuna durere la romani: migrena. Ce solutii avem?

 

Frunze proaspete de iedera

Se zdrobesc si se asaza in strat subtire pe o bucata de panza. Aceasta cataplasma se aplica pe zonele dureroase ale capului. Se pot face aplicatii de 3 ori pe zi la interval de 2 ore.

 

Musetel flori, urzica – frunze si patlagina – frunze


Toate proaspete, se zdrobesc, se asaza in strat subtire pe o bucata de panza, amestecand plantele. Cataplasma se aplica pe zonele dureroase ale capului. Se mentine 20 de minute. Se pot aplica de 4-5 ori pe zi la interval de 30 minute.


CITEŞTE ŞI: 5 alimente care vindecă durerile de cap şi eliberează tensiunea

 

Otet de ventrilica si de mere

 

100 g de ventrilica si 500 ml otet de mere, se recolteaza varfurile inflorite ale plantei, se maruntesc, se pun intr-un recipient potrivit impreuna cu otetul, se lasa la macerat timp de 14 zile, amestecandu-se de 2 ori pe zi, se filtreaza. Se pun pe frunte comprese imbibate cu acest otet, de 3-4 ori pe zi, si se lasa 7-10 minute.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ