Ce se întâmplă dacă îţi pui şosete congelate în picioare înainte să te culci

| 09 oct, 00:00

Marea majoritate a oamenilor adoră vara. Cu toate acestea, atunci când temperaturile ating cote maxime, până şi cei mai mari iubitori de căldură nu se simt foarte confortabil, în special seara când merg la culcare, mai ales cei care nu pot să doarmă cu aerul condiţionat pornit, potrivit RealitateaTv.

Din fericire, există un truc extrem de eficient, care te poate ajută să adormi cu uşurinţă, fără să mai simţi căldura din casă!

Tot ce trebuie să faci este să pui o pereche de şosete într-o pungă de plastic şi să o bagi la congelator cu 30 de minute înainte să adormi.

Atunci când vrei să mergi la culcare, scoate punga din congelator şi pune-ţi şosetele din ea, în picioare. O să-ţi pară un pic cam dificil la început, întrucât acestea vor fi îngheţate, însă după câteva minute acest lucru nu va mai conta.

După ce ţi-ai pus şosetele în picioare, eşti pregătit să faci faţă căldurii sufocante. O senzaţie uimitoare te va cuprinde, te vei relaxa instant şi vei putea adormi în doar câteva minute, fără să mai conteze căldură din încăpere.

Deşi picioarele tale se vor încălzi treptat, te asigur că sentimentul plăcut va dura mult mai mult, ceea ce înseamnă că somnul se va instala imediat şi te vei odihni fără probleme.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ