CE SE MAI FURĂ în România: Un bărbat a fost reţinut pentru furtul a 15 viţei

| 30 noi, 11:48

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din oraşul Iernut, suspectat că este autorul furtului a 15 viţei dintr-o fermă de la Sărmăşel Gară, evaluaţi la circa 20.000 de lei, a fost reţinut de poliţiştii mureşeni, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mureş, transmite Agerpres.

'La data de 29 noiembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Sărmaşu, cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale şi al Poliţiei oraşului Iernut, au efectuat o percheziţie domiciliară la o persoană bănuită de furt de animale. În fapt, în ziua de 28 noiembrie, în intervalul orar 03:00 - 12:40, persoane necunoscute, au sustras 15 viţei, de diferite rase (bălţată românească şi albastru belgian), în valoare de aproximativ 20.000 de lei, dintr-un grajd situat în localitatea Sărmăşel Gară. Din cercetări a reieşit că persoana bănuită de comiterea furtului este un bărbat de 55 de ani din Iernut. Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale au fost identificaţi 14 dintre viţeii sustraşi, aceştia fiind restituiţi persoanei vătămate', se arată în comunicatul de presă. 

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar marţi urmează să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 29 de zile. 

IPJ Mureş a anunţat că va continua cercetările în acest caz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 noi, 12:36
munca
Afaceri acasa!
Cum poti castiga bani! Exceptional! Incepe si tu imediat si GRATUIT un curs online care te invata rapid cum poti castiga bani folosind internetul! Lectiile sunt extrem de interesante si te invata GRATUIT cum poti castiga bani! Pentru a primi acest curs, trimite un mesaj la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ