Ce spune LIMBA despre sănătatea ta

| 11 oct, 2014

Este dimineata, te-ai ridicat cu greu din patul confortabil si te-ai indreptat spre baie. Este timpul sa te pregatesti pentru ziua ce urmeaza.

Daca tot stai in fata oglinzii, ai putea la fel de bine sa scoti limba afara. Ce culoare are? Rosu inchis sau mai mult spre roz deschis? Nuanta limbii tale este o buna indicatie despre inflamatiile din corpul tau.

Cu cat este mai inchis rosul, cu atat mai inflamat esti. Ideal, limba ta ar trebui sa fie roz deschis. Daca limba ta pare inflamata, s-ar putea sa fie timpul sa te concentra asupra unei diete mai anti-inflamatorii.

Alti indicatori de sanatate ai limbii:

 

Limba alba = toxinele ies afara

Limba galbena/ galben verde = probleme de ficat si bila

Limba gri/gri maro = probleme de stomac sau intestinul gros

Varful rosu = probleme de inima

Limba pe parti rosie = probleme cu tiroida

Limba pe parti roasa = deficiente de minerale

 

Intreaba-te cum iti simti gura si ce gust simti in ea. Usor acru este destul de normal dimineata, dar daca ai un miros neobisnuit de puternic sau o acumulare semnificativa de mazga alba in gura sau la colturile ei, asta ar putea fi un semnal de avertizare ca ceva nu este chiar in ordine. S-ar putea sa te lupti cu vreo sensibilitate la hrana sau o acumulare de toxine in corp.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ