Cei 44 de sportivi ruşi medaliaţi la JO de la Soci au primit câte un Mercedes

| 27 feb, 2014

Cei 44 de sportivi ruşi medaliaţi la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci în 33 de probe au primit, joi, câte un automobil Mercedes, cheile fiindu-le înmânate de premierul Dmitri Medvedev.

Ceremonia a avut loc la Moscova, informează Ria Novosti, potrivit Mediafax.

"Am fost puţin şocat de maşina pe care am primit-o. Ştiam ce model va fi, dar nu îmi venea să cred", a declarat biatlonistul Anton Shipulin, campion olimpic la ştafetă 4x7.5 kilometri.

Aceasta este a doua maşină primită de Shipulin de la autorităţile ruse, după cea cu care a fost premiat după bronzul obţinut la Jocurile Olimpice de la Vancouver, în 2010.

Sportivii ruşi au obţinut la Soci 33 de medalii: 13 de aur, 11 de argint şi 9 de bronz, încheind competiţia pe primul loc în clasamentul pe naţiuni.

Autorităţile ruse le-au promis medaliaţilor olimpici, pe lângă maşinile oferite joi, şi premii în bani: 120.000 pentru medalia de aur, 76.000 pentru argint şi 52.000 pentru bronz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ