Cel de-al doilea tunel al Magistralei 4 de metrou a fost finalizat

| 04 sep, 17:33

Execuția celui de-al doilea tunel pe interstația Străulești - Laminorului din cadrul Magistralei 4, Secțiunea Parc Bazilescu - Străulești, a fost finalizată, a anunțat, vineri, Metrorex.

În prima parte din 2016, structura tunelelor se estimează că va fi gata, iar termenul preconizat pentru finalizarea secțiunii Parc Bazilescu — Străulești este al doilea semestru al anului viitor.

"În data de 3 septembrie 2015, s-a finalizat execuția celui de-al doilea tunel pe interstația Străulești — Laminorului din cadrul Magistralei 4, Secțiunea Parc Bazilescu — Străulești, în lungime de 607 metri, lucrare executată cu echipamentul de săpat tuneluri — Tunelling Boring Machine, botezat 'Sfânta Parascheva', care a spart peretele mulat și a intrat în stația Laminorului în jurul orei 14,00", se menționează în comunicatul companiei de transport subteran.

Citeşte şi:  Metrorex plătește 180 de milioane de euro pentru construcţia Magistralei 5 companiei Astaldi


Potrivit sursei citate, execuția celui de-al doilea tunel de pe interstația Străulești — Laminorului a început pe 20 iulie 2015, iar lucrările s-au derulat în condiții tehnice și de siguranță, cu funcționarea corespunzătoare a tuturor instalațiilor care concura la realizarea acestui tip de lucrări.

"Magistrala 4: Racordul 2. Secțiunea Parc Bazilescu (PS Zarea) — Străulești" este finanțată din fonduri structurale nerambursabile în cadrul Programului Operațional Sectorial — "Transport" și de bugetul de stat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ