Cel mai bine plătit artist câştigă 10.000 de euro pe concert. Vezi cine este şi unde cântă de Revelion

| 26 dec, 2013

Dacă până acum Inna sau Alexandra Stan au impresionat cu sumele fabuloase pe care le încasau de revelion, anul acesta Mihai Trăistariu a reuşit să ocupe prima poziţie în top. Pe 1 ianuarie, artistul va fi mai bogat cu 20.000 de euro.

Anul acesta, de Revelion, Mihai Trăistariu va susţine două concerte în Islanda. Artistul va susţine un recital într-un club din Reykjavik şi într-un restaurant. Pentru o oră de muzică live, Trăistariu va încasa câte 10.000 de euro, aşa că la întoarcerea în Romania, va avea nici mai mult, nici mai puţin de 20.000 de euro, scrie CanCan.

Chiar dacă este cea mai mare sumă pe care un cântăreţ român o încasează în noaptea dintre ani, pentru Mihai acesta nu este un record. În anul 2006, el a primit de Revelion, pentru un concert în Grecia, nu mai puţin de 35.000 de euro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ