Cel mai scump zbor din România cu o companie low-cost. Când să nu cumperi bilet

| 16 ian, 2014

421 de euro costă cel mai scump bilet de avion pentru un singur zbor, de la o companie low-cost, cu plecare din România.

Tel Aviv este o nouă destinaţie unde marile companii low-cost din Europa au vrut să aterizeze. Wizz Air se numără printre aceste companii şi a lansat zboruri de la Bucureşti şi Cluj-Napoca spre capitala Israelului.

ECONOMICA.NET a identificat cel mai scump bilet ca fiind pe ruta Bucureşti - Tel Aviv operată de Wizz Air: 421 de euro, pentru un singur zbor, în zilele: 21 aprilie, 20 august, 17 şi 19 octombrie 2014. Şi aceasta nu este cel mai lung zbor. Wizz Air zboară spre alte două destinaţii cu o durată a zborului mai mare: Olso şi Dubai.

Acest preţ este aproape dublu faţă de cel practicat de compania naţională Tarom pentru 21 aprilie: 215 euro.

La polul opus, tot Wizz Air oferă şi cel mai ieftin zbor: 9 euro, fără alte taxe, pe rutele Timişoara-Bologna şi Arad-Milano, în anumite zile din ianuarie şi februarie.

Cele mai scumpe bilete de avion, pentru un singur zbor, sunt cele cumpărate cu câteva zile înainte de data plecării, care pot fi de peste zece ori mai scumpe decât dacă alegeţi din timp şi cu atenţie perioada de călătorie. Spre exemplu, un bilet Bucureşti-Oslo în 18 ianuarie costă 999 de lei, iar în 4 februarie, preţul este de 99 de lei.

Citeşte mai multe pe ECONOMICA.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ