Wizz Air oferă 20% reducere pentru toate rezervările făcute ASTĂZI

| 06 noi, 2013

Wizz Air a lansat, miercuri, orarul de vară pentru anul 2014, când cele mai populare rute vor beneficia de frecvenţe crescute, iar unele zboruri de la Londra Luton vor fi operate de patru ori, zilnic, spre Europa Centrală şi de Est.

Potrivit unui comunicat al Wizz Air, compania oferă un discount de 20% pentru toate zborurile la rezervările făcute miercuri, pe 6 noiembrie, în condiţiile în care sunt disponibile 280 de rute din 35 de ţări.

În plus, compania a anunţat recent 14 noi rute pentru anul următor şi o nouă bază în Lviv, Ucraina, oferind, astfel, zboruri de la 18 baze.

Tot în 2014, Wizz Air a anunţat alocarea a opt noi aeronave la bazele Vilnius, Skopje, Lviv, Sofia, Varşovia, Katowice, Budapesta şi Bucureşti (din data de 2 iulie), aici numărul navelor ajungând astfel la şapte.

Din 2 iulie 2014, frecvenţa zborurilor efectuate de Wizz Air între Bucureşti şi Londra Luton creşte la trei zboruri/zi.

Wizz Air este cea mai mare companie low-fare din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 18 baze, 290 de rute făcând legătura cu 95 de destinaţii din 35 de ţări. Wizz Air a fost în 2012 alegerea preferată a 12 milioane de pasageri.

Toate zborurile sunt operate de aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ