Wizz Air a inaugurat zborul spre Geneva. Urmează Oslo şi Alghero

| 20 mai, 2013

Compania de transport aerian low-cost Wizz Air a operat azi primul zbor Bucureşti-Geneva, fiind prima etapă din seria de inaugurări de săptămâna aceasta, care mai include operaţiunile spre Oslo (Norvegia) şi Alghero (Italia).

"Suntem foarte încântaţi să fim cei care leagă direct Bucureştiul de una dintre cele mai importante destinaţii de business din Europa, Geneva. Şi cei care sunt în căutarea unei destinaţii de vacanţă vor fi mulţumiţi de noua destinaţie de pe harta Wizz Air, întrucât Geneva are foarte multe de oferit celor care caută un oraş verde şi prietenos cu mediul înconjurător. Ne sfătuim pasagerii să-şi rezerve rapid biletele pe wizzair.com şi să se bucure de o experienţă extraordinară de călătorie la cele mai accesibile preţuri', a spus  Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Noua rută va fi operată iniţial de două ori pe săptămână, lunea şi vinerea, la preţuri ce pornesc de la 142 de lei pentru un singur zbor. În ceea ce priveşte noile rute Oslo şi Alghero, ambele zboruri vor fi operate de două ori pe săptămână - miercurea şi duminică. Zborul spre Oslo este o premieră naţională, întrucât reprezintă primul zbor low-cost direct între România şi Norvegia.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ