Wizz Air a lansat o ofertă specială în această iarnă

| 14 oct, 2013

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, a lansat o ofertă specială pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Toate rezervările făcute timp de două zile, în perioada 14-15 octombrie pentru călătorii în perioada 1 noiembrie-31 martie 2014, vor beneficia de un discount total la transportul echipamentului de schi.

"Fie că vor călători spre pârtiile de lângă Barcelona, Milano, Geneva sau Oslo, întreg echipamentul sportiv va fi transportat gratuit. Tot ce trebuie să facă este să ataşeze ceva roz la geanta echipamentului (o panglică sau chiar o şosetă) care să poată fi uşor de reperat de către personalul Wizz Air în momentul în care echipamentul este predat la aeroport ", a declarat Daniel de Carvalho, corporate communications manager la Wizz Air, conform businessmagazin.ro, citat de B365.ro

Wizz Air este cea mai mare companie low-fare din Europa Centrală şi de Est* şi operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 290 de rute facând legatură cu 95 de destinaţii din 35 de ţări.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ