Cele 7 EVENIMENTE care vor prevesti Apocalipsa

| 11 apr, 2014

Când veţi vedea toate aceste lucruri…“, acestea au fost vorbele lui Iisus, consemnate în Biblie, care avertizează asupra venirii Apocalipsei. Acest eveniment nu se va declanșa dintr-o dată, ci mai multe evenimente premergătoare o vor anunța. Aceste evenimente sunt descrise precum 7 trâmbițe, care vor fi anunțate de cei 7 îngeri. Cele 7 trâmbițe sunt văzute precum cele mai importante evenimente care se vor petrece pe Terra înainte ca marea schimbare globală se se producă.

De-a lungul timpului, s-a încercat definirea acestor evenimente pentru ca marele eveniment să poată fi anticipat. Chiar dacă cele 7 trâmbițe sunt descrise în Biblie, nu trebuie să uităm faptul că cea dintâi carte a omenirii nu trebuie interpretată cuvânt cu cuvânt, ci sensul se regăsește dincolo de cuvinte.

Prima trâmbiță

Şi a trâmbiţat întâiul înger, şi s-a pornit grindină şi foc amestecat cu sânge şi au căzut pe pământ; şi a ars din pământ a treia parte, şi a ars din copaci a treia parte, iar iarba verde a ars de tot. Apocalipsa 8,7

Atunci când prima trâmbiță se va face auzită, natura (grădina), în proporție de o treime, va fi distrusă prin sânge și foc. Această primă etapă se referă la un război care odată declanșat distruge prin foc copacii, iarba, animalele. Sângele vărsat de oameni va scălda pustietatea produsă de bombele atomice căzute din înaltul cerului.

A doua trâmbiță

A trâmbiţat, apoi, al doilea înger, şi ca un munte mare arzând în flăcări s-a prăbuşit în mare şi a treia parte din mare s-a prefăcut în sânge; Apocalipsa 8,8

A doua etapă premergătoare Apocalipsei se referă la distrugerea unui mare munte, care poate fi interpretat precum distrugerea unei națiuni sau chiar a unui continent. Milioanele de oameni care vor muri în războiul menționat în prima etapă, cu al lor sânge vor transforma oceanele din albastre în roșii.

A treia trâmbiță

Şi a trâmbiţat al treilea înger, şi a căzut din cer o stea uriaşă, arzând ca o făclie, şi a căzut peste izvoarele apelor. Apocalipsa 8,10

Steaua care va cădea din cer se numește Absintos și va transforma apele dulci în ape toxice. Oamenii nu vor mai putea supraviețui și peste o treime dintre ei vor muri.

A patra trâmbiță

Şi a trâmbiţat al patrulea înger; şi a fost lovită a treia parte din soare, şi a treia parte din lună, şi a treia parte din stele, ca să fie întunecată a treia parte a lor şi ziua să-şi piardă din lumină a treia parte, şi noaptea tot aşa. Apocalipsa 8,12

Al patrulea semn este dat de modificările planetare. Soarele va fi afectat, la fel și Luna și stelele, iar ziua își va pierde din lumină, la fel ca și noaptea. În această etapă cerul va deveni negru și Soarele nu va mai fi putea văzut.

A cincea Trâmbiță

Şi a trâmbiţat al cincilea înger, şi am văzut o stea căzută din cer pe pământ şi i s-a dat cheia fântânii adâncului. Apocalipsa 9,1

Acum este momentul când unul dintre îngeri zboară prin văzduh și avertizează că sfârșitul este aproape. Această stea căzută va deschide fântâna din adâncuri al cărei fum va întuneca întreaga planetă. Această fântână poate fi comparată cu un vulcan al cărei erupție va fi atât de puternică încât lumina Soarelui nu va mai fi văzută pentru o perioadă lungă de timp.

A șasea trâmbiță

Şi a trâmbiţat al şaselea înger. Şi am auzit un glas, din cele patru cornuri ale altarului de aur, care este înaintea lui Dumnezeu, Apocalipsa 9, 13

Acesta reprezintă al doilea val al sfârșitului și momentul în care cei patru îngeri vor fi eliberați. Această eliberare va fi sinonimă cu ciocnirea mai multor armate care însumează peste 200 de milioane de soldați. Interesant este faptul că acești soldați sunt călare pe niște cai cu cap de leu și coadă de șarpe. De aici putem să deducem modificările genetice care vor exista prin lume, dar și faptul că omenirea nu va mai ține cont de ideea creației. În urma acestei confruntări vor muri milioane de oameni și actul final este mai aproape ca niciodată.

A șaptea trâmbiță

Ci, în zilele când va grăi al şaptelea înger – când va fi să trâmbiţeze – atunci va fi săvârşită taina lui Dumnezeu, precum bine a vestit robilor Săi, proorocilor. Apocalipsa 10,7

Sunetul acestei trâmbițe va anunța cel de-al treilea val sau a treia și ultima confruntare. În urma acestei ultime bătălii, cerul se va deschide și creatorul își va face simțită prezența. Cei care îl vor recunoaște și i se vor închina, vor fi salvați din iadul care se va declanșa pe Terra. Evenimentul se va încheia printr-un cutremur de o intensitate devastatoare, după care grindina va acoperi pământul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

15 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 iun, 02:54
Adi
Lumineazale Doamne minte pana nu va fi prea tarziu!
02 oct, 2014
unb
boilor
eu tare sunt curios care plm cer se va deschide???????si cu armata de 200 de milioane calare pe caii ma cac pe mine de ras...suntem in 2014 adica tehnologie ...si nu stiu despre ce d-zeu vb voi pt ca eu unu pana acuma nu am vazut nici cel mai mic semn ca ar exista ceva...doar alte civilizatii...ps sau descoperit virusi in acest univers si in biblia voastra scrie ca nu exista virusi sau alte vietii doar pe pamant..concluzia este tot ce se va intampla o facem cu mana noastra ...pana si daca alte rase de extraterestri vor venii ca presupun ca astia sunt ingerii vostri vor venii deoarece nasa a trimis in spatiu un satelit cu un cd de aur care arata unde suntem noi in acest univers...CONSIDER CEA MAI MARE GRESEALA FACUTA VREODATA...
20 oct, 2014
Gaby
:(
China are armata undeva de marimea a ceea ce scrie acolo...
20 oct, 2014
Gaby
boilor
China are armata undeva aproape de ceea ce scrie Biblia acolo..

Asta numa un raspuns la ceea ce scrii u acolo..
30 dec, 2014
alesia
ești un prost!există așa ceva! tehnologie=măta ! așa ceva există!tu o să mori în iadul de pe pământ!
12 apr, 2014
Gabi
Treziti-va!
Dumnezeul vostru nu exista ! Apocalipsa asta poate veni doar datorita oamenilor , razboaielor dintre ei ! Religia si biblia au fost creatte de niste oameni inteligenti cu un scop , vor sa controleze populatia , sa faca un om sa se gandeasca de doua ori inainte sa faca ceva , dar acum serios , chestii gen dumnezeu , ingeri , apocalipse am vazut doar in filme si doar acolo voi mai vedea ! Sper ca v-am luminat :)
12 apr, 2014
nordortodox
nu te lasa prostit!
tocmai tu ai fost indoctrinat sa distrugi omenirea! Priveste:
http://adevarulascuns.webs.com/
20 oct, 2014
Gaby
:(
O sa mai vezi... dar o sa fie prea tarziu sa faci ceva ...

Eu zic sa-L intrebi pe El daca exista sau nu... nu lasa o parere sa te conduca aiurea.
15 iun, 02:49
Adi
Daca Dumnezeul nostru nu exista atunci cine este creiatorul intrebului univers , sper ca Dumnezeu sa va lumineze minte pana nu va fi prea tarziu!
12 apr, 2014
SanZy
si inca ceva!
am uitat sa iti zic,msi totusi pt postare!! ce va fi,va fi. :)) puup
12 apr, 2014
SanZy
parerea mea...
fara suparare,poate ca ai citit sau ai studiat sau ce-oi fi facut tu,dar nu ai de unde sa sti ce va fi...daca un copil mic citeste asa ceva,pai cred ca are nevoie de un psiholog,sau poate tu!!! lucrurile astea nu s-au intamplat pana acum. au fost niste cutremure,vai Doamne!! incepem sa dam cu presupusul...sau sa scriem ceea ce presupunem noi si am citit pe net sau in Biblie. poate e adevarat ce ai zis,sau poate nu. un sfat: daca nu ai ceva concret,mai bine nu scrie nimic...cand va veni Apocalipsa,ne vom da si noi seama!! nu o lua in nume de rau! :))
20 oct, 2014
Gaby
:(
Articolul asta e Apocalipsa... nu prevesteste...
Semnele sunt altle... Cand incep trambitele sa sune ... e cam ceasul 13 din 12 sa faci o alegere... desi se mai poate si aici.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ