S-au născut gemenii cu simbolurile APOCALIPSEI. Vine sfârșitul lumii în 1260 de zile?

| 20 mai, 2014

Un caz incredibil s-a petrecut în Aydin, Turcia, unde în ziua de 10 mai 2014, s-au născut gemenii care poartă simbolurile Apocalipsei.

Chiar dacă la prima vedere semnele celor doi micuți par fără nicio logică, ele de fapt sunt niște simboluri reprezentative, care apar menționate în Biblie, la capitolul al unsprezecelea al Apocalipsei. Este vorba despre două crenguțe de măslin și două sfeşnice imprimate pe corpurile copiilor. Fiecare dintre cei doi are în dreptul splinei câte unul dintre cele două simboluri biblice. Mai mult de atât, pe fruntea celor doi se pot observa două semne distinctive, care reprezintă cifrele romane III și XI.

Pornind de la aceste simboluri atât de bizare, experții în Biblie sunt de părere că gemenii sunt de fapt cei doi martori de care a pomenit Sfântului Ioan Teologul în Biblie.

Şi voi da putere celor doi martori ai mei şi vor prooroci, îmbrăcaţi în sac, o mie două sute şi şaizeci de zile. (Apocalipsa 11, 3)

Simbolurile crenguțelor de măslin și ale sfeşnicelor sunt menționate precum semne prevestitoare ale urgiei care se va abate asupra omenirii la 1260 de zile după apariția celor doi martori. Dacă luăm în considerare data nașterii celor doi ca fiind 10 mai 2014, conform textului biblic Apocalipsa se va produce în ziua de 21 octombrie 2017.

Aceştia sunt cei doi măslini şi cele două sfeşnice care stau înaintea Domnului pământului. Şi dacă voieşte cineva să-i vatăme, foc iese din gura lor şi mistuieşte pe vrăjmaşii lor; şi dacă ar voi cineva să-i vatăme, acela trebuie ucis. Aceştia au putere să închidă cerul, ca ploaia să nu plouă în zilele proorociei lor, şi putere au peste ape să le schimbe în sânge şi să bată pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi. Iar când vor isprăvi cu mărturia lor, fiara care se ridică din adânc va face război cu ei, şi-i va birui şi-i va omorî. (Apocalipsa 11, 4-7)

După cum se poate observa, versetele Apocalipsei sunt cele care vorbesc inițial despre simbolurile prevestitoare, care ciudat că se regăsesc pe corpurile celor doi, pentru ca apoi își va face apariția fiara care va declanșa lupta finală.

Conform textului biblic, cei doi vor fi uciși, iar după trei zile și jumătate să fie readuși la viață așa cum a înviat și Iisus. Imediat după aceea, Dumnezeu îi va chema în ceruri, iar atunci se va auzi trâmbița celui de-al șaptelea înger, iar cerul de va deschide pentru ca Pământul să fie cuprins de fulgere, tunete, vuiete, cutremure și grindină.

Mai mult de atât, locul unde s-au născut gemenii corespunde cu anticul oraș Efes unde a murit Sfântul Ioan, autorul Apocalipsei, scrie efemeride.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 iun, 2014
Părintele Pazvante
Fiilor, vă prezint ghidul de mântuire rapidă al părintelui Pazvante.

Iată principalii paşi:
1. Intraţi în biserică facând semnul sfintei cruci şi rostind „Eu pup poala popii, popa pupă poala mea”;
2. Pe furiş, vă îndopaţi cu sarmalele furate din mâinile babei de lângă voi;
3. Vă spălaţi pe dinţi cu agheasmă pentru că va trebui sa língeţí icoanele din biserică. Ideea e să nu mai aveţi resturi de sarmale pe dinţi, astfel încât să nu le îmbăloşaţi;
4. Intraţi în altar şi cotizaţi la buzunarul meu pentru că altfel nu vă permit să molfăiţi ciolanele profanate (a.k.a. sfintele moaşte);
5. După ce în prealabil v-am dat lumină de sub sutană, vă îndepărtaţi împărţind coate şi pumni babelor si ortonauţilor zeloşi;
6. La sfârşit, cu o satisfacţie imensă că aţi putut molfăi sfintele moaşte ale Ciocănitoarei Woody şi aţi reuşit să ieşiţi pe poarta bisericii, plini de evlavie, începeţi să trageţi rafale de băşíní cu stropi, pentru a vă demonstra dreapta credinţă.

Ghidul de mântuire rapidă al părintelui Pazvante nu poate da greş. Efect duhovnicesc garantat
22 mai, 2014
Alex
Prosti
Tarani prosti..... poza luata din videoclip 0:34 (secunde) .... Jegosi
20 mai, 2014
Xmas
UN FALS GROSOLAN
Iata sursa: https://www.youtube.com/watch?v=cpkPWwEBzng

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ