Cele mai bune soluţii pentru a-ți accelera metabolismul. Așa poți slăbi cel mai SIMPLU

| 01 aug, 2014

Obiceiurile tale de zi cu zi sunt importante pentru a-ti regla metabolismul si a avea o viata sanatoasa. Obiceiurile tale de zi cu zi sunt importante pentru a-ti regla metabolismul si a avea o viata sanatoasa. Multi oameni au un metabolism prea lent, iar in majoritatea cazurilor ei dau vina pe zestrea genetica, scrie Fox News. Exista, insa, si metode care te ajuta sa iti accelerezi aceasta functie.

Câteva obiceiuri simple, precum un pahar cu apă înainte de masă sau urmărirea unor filmulețe amuzante pe yotube vor face ca orgasnismul să ardă caloriile mai rapid.

 

-         bea un pahar de apă înainte de masă

-         mergi pe scări, plimbă-te în timp ce vorbești la telefon

-         bea smoothie cu pudră proteică

-         bea cafea sau ceai verde

-         mănâncă iaurt probiotic

-         ia o pauză și urmărește filmulețe amuzante pe youtube, râsul arde calorii

-         mănâncă puțin și des

-         adaugă pește în dietă

-         stai mai mult timp în picioare

-         alege alimente organice

-         nu mânca pănă te saturi

CITEȘTE ȘI: Cum faci să nu îţi mai fie foame seara? Cercetătorii au făcut o descoperire neaşteptată

 

Micul dejun

Micul dejun este considerat a fi cea mai importanta masa a zilei. In fiecare dimineata, corpul are nevoie de hrana, caci au trecut multe ore de cand ai mancat ultima oara. Din acest motiv, micul dejun te incarca cu energie pentru intreaga zi.

Ceaiul

Ceaiul verde este si el important pentru un metabolism accelerat. El are si cofeina, ea putand sa iti stimuleze metabolismul cu pana la 16%. Ea stimuleaza sistemul nervos central, crescand bataile inimii.

In plus, ceaiul verde aduce si beneficii prin antioxidantii si flavonoidele continute, toate acestea luptand cu bolile si arzand grasimea.

CITEȘTE ȘI: FANTASTIC: Ai putea să nu mai fii gras NICIODATĂ



Apa rece

Consumul de apa rece ca gheata este benefic si el pentru metabolismul. Acesta este accelerat, caci corpul foloseste energie mai multa pentru a incalzi apa consumata. Daca bei cateva pahare de apa rece ca gheata zilnic, vei arde calorii fara efort.

 

CITEȘTE ȘI: Slăbirea prin placebo. Cum putem pierde în greutate prin puterea gândului

 

Mananca natural

De fiecare data cand mananci, ai grija sa alegi hrana naturala si proaspata si, daca e posibil, opteaza pentru mancarea organica. Mancarea procesata contine chimicale care iti incetinesc metabolismul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ