FANTASTIC: Ai putea să nu mai fii gras NICIODATĂ

| 01 mai, 2014

O proteină care acţionează ca un "comutator genetic" asupra metabolismului, putând, astfel, să combată eficient obezitatea, a fost descoperită nu demult de către cercetatorii de la Beth Israel Deaconess Medical Center (BIDMC) din oraşul american Boston

Oamenii de ştiinţă americani afirmă că au descoperit un "comutator-genetic" care controlează metabolismul. Astfel, într-un test realizat pe şoareci, au identificat o nouă proteină care controlează metabolismul şi au folosit-o, pentru a reduce considerabil riscul de apariţie a obezităţii şi a diabetului.

Noi terapii

Prin manipularea procesului biochimic care stă la baza abilităţii celulelor de "a arde" energie, cercetătorii americani sunt de părere că vor putea, în curând, să dezvolte noi terapii care le vor ajuta pe persoanele obeze să slăbească eficient.

 

Potrivit revistei Nature, prin reducerea cantităţilor de proteină nicotinamida N-metiltransferaza (NNMT) din grăsimi şi din ficat dezvoltarea diabetului şi a obezităţii este redusă considerabil. "Graţie acestei descoperiri, acum deţinem o metodă de manipulare a metabolismului care ar putea accelera producţia de energie şi ar putea conduce la pierderea în greutate ", a declarat Barbara Kahn, coordonatoarea studiului.

Studiul a analizat un mecanism biochimic specific, cunoscut sub denumirea de "ciclu futil", în cadrul căruia reacţiile celulare sunt accelerate, iar organismul generează, astfel, mai multă energie. "Ştim cu toţii că există anumiţi oameni care par că pot să manânce absolut tot ce vor şi să nu se îngraşe deloc. O parte din acest control natural al greutăţii se datorează metabolismului celular - rata înnăscută a organismului de a arde energie. Ciclul futil este o metodă de accelerare a folosirii energiei în celule", a spus aceeaşi cercetătoare.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mai, 2014
vera
BB CREMA SKIN79 PENTRU VEDETE CU SILUETA
Tinanad cont ca ritualul de frumusete al femeilor sud coreene are ca rezultat real un ten de invidiat in intreaga lume,eu cred ca nu trebuie sa inventam noi roata ci sa le urmam sfatul.
Cosmeticee corenee pe mine m-au convins decat folosesc skin79 .
Produsele sunt concepute din ingredienti naturali ,exctarcte deceaiuri,ging seng,secretie de melc,syn-ake.
Au gama de melc si venin de vipera ,completa ,cu masca serum,crema ,toner,lotiune,bb crema
Au o gama mare de BB creme fiind lideri mondiali in vanzari de bb creme.SPF 50 prezentare de exceptie
http://www.skin79.ro este locul de unde cumpar

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ