De necrezut! Ce păţeşti dacă stai în încăperi cu AER CONDITIONAT

| 25 mar, 2014

Alimentația nesănătoasă, lipsa activității fizice, stresul - iată principalii factori care, în opinia medicilor de pretutindeni, duc la obezitate. Lor li se alătură însă și alții, de-a dreptul surprinzători, cum ar fi aerul condiționat!

Aerul condiţionat ajută organismul uman să se mențină într-o așa-numită "zonă termoneutră", în care nu este necesar să ne reglăm temperatura corporală.

"Cînd corpul uman este expus unor condiții vitrege, de caniculă sau ger, adică se află în afara acestei zone termice, în mod automat crește cantitatea de energie consumată, prin arderea de calorii, deci de grăsime. Din acest punct de vedere, aerul condiționat oferă organismului o stare de relaxare, care mai mult îi dăunează decît îl ajută", explică David Allison, director la Clinical Nutrition Reseaech Center, de pe lîngă Universitatea Alabama.

Instituția citată a efectuat  un studiu pe câteva sute de voluntari, pentru a vedea care sunt efectele tehnologiilor moderne asupra stării de sănătate a omului. Concluzia la care s-a ajuns este una îngrijorătoare: aerul condiționat îngrșă mai mult decît stresul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 mar, 2014
SANITARUL
aer conditionat
BA, DAR PROSTI SANTETI!!
VA MAI FAC ETI BINE??

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ