Cele mai proaste joburi din 2014. Au salarii mici şi viitor incert

| 22 apr, 2014

Reporterii din presa scrisă sunt ţinte sigure ale concedierilor viitoare şi figurează în topul celor mai proaste joburi din 2014, înaintea altor profesii dificile ca gunoierii sau paznicii de închisoare.

Potrivit statisticilor americane, salariul mediu brut al unui reporter de ziar nu trece de 3.000 de dolari pe lună, nivel redus în comparaţie cu nivelul de stres pe care îl presupune jobul.

Cum tot mai multe publicaţii se închid sau trec în online, viitorul acestei profesii pare pecetluit, se arată în studiul realizat de CareerCast.com şi citat de CNN.

Pe primul loc în topul celor mai proaste locuri de muncă din acest an se află, însă, tăietorii de lemne, urmaţi de soldaţi şi şoferii de taxi. Bucătarii au intrat şi ei în lista din 2014 din cauza nivelului ridicat de stres pe care îl presupune jobul.

Cele mai proaste joburi din 2014

- Tăietorii de lemne

- Reporterii de presă scrisă

- Soldaţi

- Şoferi de taxi

- Realizatorii radio

- Bucătarii

- Însoţitorii de zbor

- Gunoierii

- Pompierii

- Paznicii de închisoare

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ