Ceremonie la Cotroceni cu ocazia împlinirii a 10 ani de la aderarea României la NATO. Ponta: N-am fost invitat

| 31 mar, 2014

Preşedintele Traian Băsescu participă astăzi la ceremonia organizată la Palatul Cotroceni cu prilejul aniversării a 10 ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), informează Administraţia Prezidenţială. De la ceremonie vor lipsi premierul Victor Ponta şi ministrul de Externe, Titus Corlăţean, informează România TV.

Ceremonia organizată cu prilejul aniversării a 10 ani de la aderarea României la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) va avea loc la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, în Sala Unirii.

Pe 29 martie 2004, România a depus, la Washington, instrumentul de ratificare a Protocolului de aderare la Tratatul Atlanticului de Nord. Depunerea instrumentului de ratificare a fost urmată de ceremonia arborării drapelului României în faţa Cartierului General al NATO din Bruxelles, organizată la 2 aprilie 2004, în marja reuniunii miniştrilor aliaţi.

 

Tag-uri: basescu, corlatean, nato, Ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 2014
virgil
VVP minte, ca de obicei
VVP a fost invitat, dar a ales sa dea cu tifla, ca intotdeauna, aratandu-si lipsa de respect fata de aliantele al caror membru este si Romania! Sa speram ca aceasta atitudine impertinenta, ofensatoare, va deschide ochii romanilor inainte de alegeri si ca VVP va plati pentru insolenta si lipsa de responsabilitate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ