Cezar Preda îi dă cu Parchetul peste ochi lui Băsescu

| 25 noi, 2013

Cezar Preda, Vasile Blaga, Adriean Videanu și Radu Berceanu profită la maxim de faptul că adversarul este la pământ. Dacă Traian Băsescu ar fi fost în situația lor ar fi procedat la fel - de fapt Băsescu a fost în locul lor şi a procedat la fel.

„Ce credeai măi Băse, că poţi să te pui cu tripleta BVB şi să câştigi? Credeai că poţi să-ţi baţi joc de şefu’ şi noi să stăm ca proştii? Te-ai făcut navigatorul brazdelor? Na, poftim o autosesizare la Parchet. Să-ţi crească şi să-ţi priască.”

Cezărică Preda, ţinta multor atacuri băsiste încă de pe vremea când era pe bune cu PeDeLe, i-a dat cu poftă lui Băsescu o autosesizare în figură. Din fundul grădinii, Preda a declarat sus şi tare că, dacă tot e treaba pe bune, Parchetul General ar trebui să se autosesizeze (adică l-a sesizat el în conferinţă de presă) în cazul terenului de la Nana pe care latifundiarul Băsescu l-a cumpărat cu banii de la Casa de Economii şi Consemnaţiuni. Mai crede cineva că Preda a atacat USL-ul în conferinţa de presă de vineri?

Preda a fost tăvălit public de preşedinte pentru că este căţelul de poală al lui Blaga. Se ştie că unde e unul trebuie să fie şi celălalt. Ne aducem aminte cu nostalgie de vremurile în care Preda dădea în Boc şi Udrea că nu ştiu să guverneze şi şi-o lua imediat peste ochi de la Băse, pentru că, pe bună dreptate Preda nu a prea câştigat cursele electorale în care s-a înscris. Nici nu ştiu cum a intrat în Parlament acum...

Cezar Preda e multe, dar aşa prost nu e, a fost totuşi şeful comisiei SRI din Camera Deputaţilor, cine îşi imaginează că el nu ştie că dacă Parchetul intră pe fir Băsescu este ars? Cezar Preda a dat un semnal puternic către Cotroceni - dacă tu nu ne vrei nici noi nu te vrem ... în libertate. Vulnerabilitatea lui Băsescu este acum completă. Este vorba de momentul oportun și de o dulce răzbunare pentru deputatul de Buzău Cezar Preda și bineînțeles pentru șeful lui, Vasile Blaga. Dacă Băsescu pică, ei rămân, dacă Băsescu rămâne ei pică. Relația este destul de clară și dacă am învățat ceva până acum despre Băsescu este că marinarul reevaluează, dar nu iartă.

Este o bătaie pe viață și pe moarte. Preda, Blaga, Videanu și Berceanu profită la maxim de faptul că adversarul este la pământ. Dacă Băsescu ar fi fost în situația lor ar fi procedat la fel - de fapt Băsescu a fost în locul lor şi a procedat la fel.

Se observă deja schismă clară între Băsescu, puţinii săi susţinători pe de o parte şi PDL-iştii de modă veche pe de cealaltă parte. Tranşeele au fost săpate şi va fi foarte greu să se astupe din nou. În lupta surdă dintre Blaga şi Băsescu se pare că primul câştigă teren la figurat, în timp ce al doilea pierde cursa, paradoxal, din cauza terenului. Se aşteaptă totuşi reacţia partenerului de prezidenţiale al lui Băsescu, Elena Udrea, probabil nu va întârzia prea mult până să-l plesnească pe Preda pentru tupeul pe care l-a avut.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 noi, 2013
cantautor
"Base","Cezarica","marinarul"...
"din fundul gradinii","navigatorul brazdelor"..etc
adica,din "fundul gandirii "acestui tanar..cuvinte la kilogram..
asa cum se si vinde el,de fapt...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ