Blaga: Mă întreb dacă doamna Udrea mai este cu sufletul şi cu inima în PDL

| 18 noi, 2013

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat luni că uneori deputatul democrat-liberal Elena Udrea are aprecieri prietenoase la adresa partidului, dar că se întreabă dacă aceasta mai este cu sufletul şi inima în această formaţiune politică.

Vasile Blaga a fost întrebat cum comentează faptul că Udrea declara că ar trebui ca preşedintele PDL să nu mai arate aroganţă faţă de partidele mici şi că ar trebui să fie preocupat de proiectul dreptei comune.

"Doamna Udrea are uneori aprecieri extrem de prietenoase, şi de drăguţe şi de constructive pentru PDL, de aceea mă şi întreb uneori dacă mai este şi cu sufletul şi cu inima în acest partid şi nu numai fizic. Desigur, iacă aroganţă la PDL, care nu a atacat niciodată partenerii, posibili parteneri pentru o construcţie de dreapta şi declaraţiile savante, elitiste ale d-lui Papahagi, de exemplu, de sâmbătă de la Cluj, să vedem care este arogant, cine este arogant într-o potenţială astfel de construcţie", a afirmat Blaga, conform Agerpres.

Întrebat faţă de ce a arătat PDL aroganţă, liderul democrat-liberalilor a răspuns: "Asta, vă rog, apreciaţi dvs".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ