Cezar Preda: PDL începe de luni strângerea de semnături pentru moţiune simplă împotriva lui Dragnea

| 14 feb, 2014

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că PDL "trebuie" să iniţieze o moţiune simplă împotriva vicepremierului Liviu Dragnea pentru proiectul Legii descentralizării iniţiat de acesta, precizând că de luni va începe strângerea de semnături pentru acest demers.

Deputatul Cezar Preda a declarat că descentralizarea propusă de Liviu Dragnea s-a dovedit "un fâs", adăugând că vicepremierul şi-a dorit prin această lege "aservirea" ţării, transmite corespondentul Mediafax.

Preda a spus că PDL trebuie să iniţieze o moţiune simplă împotriva lui Dragnea, iar luni partidul va începe strângerea de semnături pentru iniţierea acestui demers.

"PDL trebuie să iniţieze o moţiune simplă împotriva lui Dragnea. Descentralizarea propusă de Dragnea cu atâta aplomb s-a dovedit un fâs, domnia sa de abia acum ne arată cam ce valoare are un baron de Teleorman venit la Bucureşti, dar nu se pupă una ca alta. Dacă rămânea acolo, filosof rămânea, aşa a venit să le arate celor din partidul său cam ce lege ştie el să facă, o lege desfiinţată în totalitate de Curtea Constituţională. Cred că moţiunea simplă trebuie să conţină toate concluziile Curţii. Este un om care nu se pricepe să facă legislaţie, vrea să-şi aservească şi la nivel naţional, aşa cum şi- a aservit judeţul, numai că nu merge. PDL trebuie să aibă initiative aceasta, iar luni vom începe strîngerea de semnături", a declarat Cezar Preda într o conferinţă de presă susţinută la Buzău.

Curtea Constituţională a decis, în 10 ianuarie, că Legea descentralizării pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea în Parlament în luna noiembrie 2013 este neconstituţională, admiţând sesizarea formulată de parlamentarii PDL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ