Andrei Chiliman, despre demisie. Ce a spus primarul sectorului 1 după ce a fost plasat sub control judiciar

| 20 iun, 11:11

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat sâmbătă că "nu există niciun fel de dovezi" în dosarul în care este cercetat.

"Nu a influențat nimeni nimic. Nu există niciun fel de dovezi la dosarul respectiv. Mai mult nu vă spun. Nu are nicio legătură dosarul pentru care am fost chemat acolo cu vreo șpagă sau ceva. Nu există nicăieri absolut niciun fel de dovadă. Să lăsam justiția să își facă treaba", a declarat Andrei Chiliman la ieșirea de la Secția 1 de Poliție.

Întrebat dacă se gândește la o demisie, el a răspuns: "Rămân să fiu primar și o să se ocupe colegii mei pe perioada asta. Nu există demisie".

Chestionat dacă au ajuns bani și la PNL, el a spus: "Nu au existat bani". El a adăugat că se va prezenta la poliție de două ori pe săptămână.

Andrei Chiliman a fost reţinut joi de procurorii DNA din Ploiesti, fiind acuzat de constituire de grup infracțional organizat și complicitate la trafic de influență în formă continuată.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins, vineri noapte, cererea DNA de arestare preventivă a primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, urmând ca acesta să fie cercetat sub control judiciar  pentru următoarele 60 de zile.

Aceeași decizie a fost luată și în cazul lui Vlad Moisescu (fost trezorier al PNL), Ioana Costescu (consilier personal al primarului) și Ion Brad (consilier local), puși sub acuzare în același dosar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ