Cincinatti 2015. SIMONA HALEP, învingătoare după un meci maraton

| 21 aug, 08:07

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat în sferturile de finală după ce a învins-o în trei seturi pe Andrea Petkovici, scor 4-6, 6-4, 6-2.

Românca a avut nevoie de două ore și 42 de minute pentru a obține biletele pentru sferturi. Petkovici a sperat că va sparge ghinionul în meciurile cu reprezentanta noastră, însă a cedat al cincilea meci la rînd, informeaza gsp.ro.

Jucătoarea din Germania a cîștigat primul set cu 6-4, după ce pierduse primul game pe propriul serviciu. Halep a revenit însă în setul doi. A reușit să se calmeze după ce în primul set a dat cu racheta de pămînt și a fost într-o stare permanentă de nervozitate.

Decisivul a fost la discreția Simonei, care a rupt ritmul la 2-2 și a zburdat spre o nouă victorie. Urmează confruntarea cu Anastasya Pavlyuchenkova, care va avea loc vineri noapte, nu înainte de ora 3:30. 

Halep are nevoie de o calificare în finală pentru a reveni pe poziţia a doua în clasamentul mondial, după ce Maria Şarapova s-a retras înainte de startul turneului.






loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ