Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati

| 22 aug, 10:23

Simona Halep, cap de serie nr. 3, s-a calificat în semifinalele Turneului WTA Premier de la Cincinnati (SUA), după ce a învins-o, în 2 seturi, cu 7-6 (7/3), 6-2, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, ispravă pentru care și-a asigurat 350 puncte în ierarhia mondială feminină și un cec de 120.500 de dolari.

În penultimul act al turneului cu premii totale de 2.400.490 dolari, Simona Halep o va întâlni pe Jelena Jankovic (Serbia), care a eliminat-o în sferturile de finală pe Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia), cu 6-4, 6-2. Halep și Jankovic s-au întâlnit ultima oară la precedentul turneu de peste Ocean, la Toronto, unde românca a obținut o victorie clară, cu 6-3, 6-4.

Citește și: Simona Halep a oferit înghețată fanilor, la turneul de la Cincinnati

În cealaltă semifinală vor juca favorita principală a turneului, americanca Serena Williams, calificată după 3-6, 6-4, 6-2 cu Ana Ivanovici (Serbia), și Elina Svitolina (Ucraina), învingătoare cu 6-4, 2-6, 6-0 în meciul cu Lucie Safarova (Cehia).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ