Simona Halep, după abandonul de la Toronto: Când intru pe teren, am două posibilități în minte: să câștig sau să pierd

| 17 aug, 17:34

Simona Halep precizează pe pagina ei de Facebook că atunci când intră pe terenul de tenis nu se gândește la posibilitatea de a renunța la luptă. Sportiva din România a luptat până în ultimul moment după 2 seturi terminate la tie-break. Simonei i s-a făcut rău pe teren și a chemat medicul de mai multe ori.

"De fiecare dată când intru pe teren, am două posibilități în minte: să câștig sau să pierd. Niciodată să renunț.  Mi-am dorit mai mult ca orice să termin acest meci, fie și cu o înfrângere. Însă corpul meu a spus „nu” în final. Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut săptămâna aceasta! Am simțit din plin suportul lor!", a scris Simona Halep.

Citeşte şi:  C. T. Popescu: A fost un meci care m-a făcut să mă simt mândru că sunt compatriotul Simonei Halep

Simona Halep se menţine pe locul 3 în clasamentul WTA, cu 5.546 de puncte, informează site-ul wtatennis.com.

Simona Halep a abandonat, duminică, finala turneului Rogers Cup de la Toronto în setul decisiv, din cauza unor probleme medicale.

Tag-uri: Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ