SIMONA HALEP, nevoită să se retragă din finala de la Toronto

| 17 aug, 08:17

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie nr. 2, s-a retras din finala turneului Rogers Cup, de la Toronto, în setul trei la scorul de 3-0 pentru adversara sa, elveţianca Belinda Bencic.

Sportiva din România a luptat până în ultimul moment după 2 seturi terminate la tie-break. Simonei i s-a făcut rău pe teren a chemat medicul de mai multe ori.

‘Pentru Halep aceasta a fost a 18-a finală din carieră. Românca de 23 de ani a câştigat 11 turnee, la Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory), toate trei în 2015, Doha (Premier 5), Bucureşti (WTA), ambele în 2014, Nurnberg (WTA), ‘s-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) şi Sofia (turneul “mic” al campioanelor), toate cele şase în 2013.

Simona Halep s-a calificat în finala Rogers Cup, după ce a câştigat, sâmbătă, partida din semifinalele turneului Premier 5 de la Toronto, disputată cu italianca Sara Errani, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15, scor 6-4, 6-4.

La rândul ei, Belinda Bencic, în vârstă de 18 ani, s-a impus în faţa liderului WTA, Serena Williams, după un meci care a durat aproape două ore şi jumătate.

Înaintea acestei întâlniri, americanca pierduse un singur meci (din 41 disputate), în luna mai, în faţa sportivei cehe Petra Kvitova, în semifinalele turneului de la Madrid.

Tag-uri: Simona Halep, Toronto, wta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ