Cine este românul care a luat europenilor 300 de milioane de euro pentru proiecte

| 03 noi, 2014

Cine spunea că nu există tineri de succes în România? L-am cunoscut pe Bogdan Hossu, un tânăr de 29 de ani, fondatorul unei companii care are domeniul de activitate atragerea de fonduri europene, iar rezultatele sunt remarcabile cu fonduri atrase în valoare de 300 de milioane de euro.

Wise Finance Solutions a apărut doi ani mai târziu mai mult dintr-o necesitate. Bogdan Hossu dorea să acceseze fonduri europene pentru compania de IT și serviciile de consultanță pe care le-a încercat nu i-au oferit suportul de care avea nevoie, scrie ECONOMICA.net.

A decis să înființeze o firmă de consultanță, deoarece proiectul inițial avea nevoie de semnătura și ștampila unei astfel de entități, și astfel a apărut Wise Finance Solutions. Dacă la început proiectele porneau de la câteva zeci de mii de euro, în ultimii cinci ani compania și renumele acesteia au crescut, ajungând în prezent la unele de câteva sute de milioane de euro.

Avantajul Wise Finance Solutions este că un proiect nu primește garanția companiei, dacă nu este fezabil și clientul este informat cu privire la problemele pe care le-ar putea întâmpina. De aceea, WFS are o rată de succes a proiectelor elaborate şi depuse de 100%.

“Afacerea de consultant a pornit dintr-o necesitate proprie. Eu am avut nevoie de fonduri europene pe firma mea de IT și astfel am realizat proiectul împreună cu un angajat și am înființat noua firmă de consultanță deoarece proiectul trebuia să poarte ștampila și semnătura unei firme de consultant. Am pus ștampila firmei de consultanță pe firma de IT/ pe proiectul elaborat pentru firma de IT și ulterior proiectul a fost aprobat. Am pornit de la proiecte mici de 10.000, 50.000 de euro, ca azi să ajungem să gestionam proiecte care ajung și la 100.000.000 euro”, a declarat într-un interviu pentru ECONOMICA.NET Bogdan Hossu.

Citește mai mult pe ECONOMICA.net.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 noi, 2014
Flory
Munca la domiciliu
Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ