Cine este şi ce AVERE are Mihaela Udrea, ARESTATĂ de DNA

| 28 aug, 21:10

Mihaela Udrea, reţinută de DNA pentru luare de mită, lucrează în Ministerul Sănătăţii (MS) din 2008, iar în urmă cu o săptămână a dat concursul pentru postul de director al Direcţiei Farmaceutice, în care era interimar din 2009, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al MS, Oana Grigore.

Mihaela Ela Udrea lucrează în Ministerul Sănătăţii din anul 2008, când a fost angajată pe postul de consilier în cadrul Direcţiei Farmaceutice.

Din anul 2009, ea a ocupat funcţia de director interimar al Direcţiei Politica Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale, iar în urmă cu o lună a susţinut concurs pe post, pe care l-a câştigat, a precizat Oana Grigore.

Ea a mai apua că este regretabil dacă angajata ministerului a comis faptele de care este acuzată de către procurori şi că aceasta va fi sancţionată potrivit legii, dacă se face vinovată.

"Aşteptăm rezultatul anchetelor în curs", a adăugat Oana Grigore.

Potrivit ultimei declaraţii de avere postate de Mihaela Udrea, în iunie, pe site-ul Ministerului Sănătăţii, aceasta are un teren agricol în judeţul Ilfov, în suprafaţă de 500 de metri pătraţi, cumpărat în 2014, precum şi două terenuri intravilane - unul de 500 de metri pătraţi, cumpărat în 2008, tot în Ilfov, şi celălalt de 900 de metri pătraţi, achiziţionat în 1993, în judeţul Prahova.

De asemenea, Mihaela Udrea are un apartament de 88 de metri pătraţi în Bucureşti, cumpărat în anul 2012, o casă de vacanţă de 80 de metri pătraţi, în judeţul Prahova, şi o casă de 150 de metri pătraţi cumpărată în anul 2000 în Bucureşti.

Directoarea din Ministerul Sănătăţii mai are şi un autoturism BMW X 3, cumpărat în 2010, precum şi bijuterii şi ceasuri în valoare de 6.500 de euro, dobândite în perioada 2000 - 2012.

La capitolul venituri, ea declară un salariu anual de 45.749 lei obţinut de la Ministerul Sănătăţii, în timp ce soţul său menţionează venituri anuale de 105.737 lei din salariul de la Facultatea de Drept a Universităţiii Bucureşti, precum şi un salariu anual de 47.351 lei obţinut ca şi consilier la Senat.

Mihaela Udrea mai menţionează venituri totale de 85.000 de euro din alte surse - un contract de donaţie din 2011 (30.000 euro) şi trei contracte de împrumut din perioada 2011-2014.

În declaraţia de interese ea precizează că este membru al Unifarm, de unde a încasat 2.600 de lei.

Mihaela Ela Udrea, director al Direcţiei Politica Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din Ministerul Sănătăţii, a fost reţinută de procurorii DNA vineri dimineaţă, pentru şase infracţiuni de luare de mită, din care două în formă continuată.

Potrivit DNA, în perioada 16 aprilie - 27 august Mihaela Udrea a primit în biroul său din Ministerul Sănătăţii, de la şase persoane, sume de bani şi produse cosmetice, pentru avizarea unor puncte de lucru farmaceutice.

Joi, procurorii au organizat un flagrant, asupra directoarei fiind găsită suma de 2.000 de lei, iar în biroul acesteia au fost descoperite, la percheziţii, mai multe plicuri în care erau aproximativ 4.000 de lei şi mai multe produse cosmetice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 sep, 14:41
Geta
Oferta nou-nouta!
Oferta nou-nouta! In premiera absoluta: cel mai nou program super-eficient prin care va puteti rotunji rapid veniturile lunare! Nu trebuie sa aveti niciun fel de experienta, veti invata totul cu noi, pas cu pas si metodic! Trebuie doar sa va hotarati acum! Cereti urgent mai multe detalii la adresa noastra de email:[email protected]
29 aug, 11:31
MARX SI ENGELS,COMUNISTI DE DREAPTA
ESTA AMANTA DE PE CENTURA CHITILA.
SI SORA VITREGA A CRIMINALEI SI HOATE UDREA PARASITA DE HOMOXEXUALUL DE
GAINAR PISPIRICA CU PUTA MICA.ASTA UDREA,NEAGRA ESTE SOTIA SATANEI.
IAR SOSUL.SAL CREMANAL DE AZVOCAT HOT SI TEMBEL .LA JILAVA IN CELULE.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ