Deputatul Ion Ochi, trimis în judecată de DNA, a demisionat din Parlament

| 01 sep, 17:26

Deputatul PSD Ion Ochi, în cazul căruia Camera Deputaților a respins cererea DNA de încuviințare a reținerii și arestării preventive, a demisionat din Parlament, a anunțat marți președintele Camerei, Valeriu Zgonea.

"Vă informez că dl deputat Ion Ochi și-a depus demisia din calitatea de deputat", a spus Zgonea în plen, precizând că demisia lui Ion Ochi din Parlament a fost depusă marți.

Citește și:  Deputatul Ion Ochi, pus de DNA sub control judiciar

Pe 23 iunie, procurorii DNA l-au trimis în judecată, sub control judiciar, pe deputatul Ion Ochi, la data faptelor vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, pentru luare de mită și abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată.

În mai, deputații au respins cererea DNA de încuviințare a reținerii și arestării preventive a deputatului PSD Ion Ochi.

Tag-uri: DNA, ion ochi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ