Cine sunt jurnaliștii care vor participa la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

| 18 noi, 19:36

Președintele Klaus Iohannis refuză o dezbatere cu prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă și va organiza propria dezbatere. La eveniment, jurnaliștii au fost aleși pe sprânceană, iar invitațiile au fost transmise nominal, nu prin intermediul redacțiilor.

Dintre cei nouă oamenicare-i vor adresa întrebări lui Klaus Iohannis, cinci sunt jurnaliști, respectiv Radu Tudor - Antena 3, Cristina Șincai - România Tv, Cristian Leonte - Pro TV, Moise Guran - Europa FM, Silviu Mănăstire - B1TV și Ion M. Ioniță - Adevărul, iar Cristian Pîrvulescu este politolog, informează Mediafax.

Viorica Dăncilă nu va fi primită la dezbaterea lui Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni seară, la Ploieşti, că Viorica Dăncilă ”nu va fi primită” dacă va merge la dezbaterea pe care a anunţat-o pentru marţi seară.
”Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, cu formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă sper, despre mandatul care a trecut şi mandatul care sper să fie”, a declarat Klaus Iohannis, luni seară, la Ploieşti, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor.
Preşedintele Klaus Iohannis a spus, de asemenea, răspunzând altei întrebări, că va relua tema privind imunitatea de care se bucură preşedintele potrivit Constituţiei atunci când se va discuta despre modificarea legii fundamentale.
”Acest lucru se poate face odată cu schimbarea Constituţiei şi, sigur, când ajungem la schimbarea Constituţiei voi relua această temă”, a mai spus Iohannis.
Candidatul PNL a participat la un miting electoral la Ploieşti.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ