Ciolacu: ”Am ajuns la 2.000 de decese la un milion de locuitori. Suntem pe locul 10 mondial!”

| 09 apr, 17:18

Marcel Ciolacu a declarat că actualii guvernanţi vor avea pe conştiinţă bilanţul deceselor din România, fiind pe locul 10 mondial, la acest capitol. Liderul PSD i-a cerut premierului Florin Cîţu să spună ce dobândă este la cel mai mare împrumut al ţării noastre în ultimii 30 de ani, şi anume 3,5 miliarde euro şi cum are de gând să folosească aceşti bani.

 

„Pe de altă parte, am citit cu toţii s-a ajuns la 2.000 de decese la un milion de locuitori. Suntem pe locul 10 mondial. Este un clasament trist, atât din cauza de COVID, dar şi cauza neaccesului a bolnavilor cronici în spitale s-a ajuns la acest bilanţ şi cu tot regretul, actualii guvernanţi şi actualul ministru al Sănătăţii are pe conştiinţă aceste decese şi acest bilanţ trist în ceea ce priveşte România”, a declarat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la sediul PSD Maramureş.
El a adăugat că şeful Executivului trebuie să ofere explicaţii privind împrumutul de 3,5 miliarde euro pe care l-a făcut România.
„Domnul Cîţu face în continuare ceea ce ştie cel mai bine. A reuşit performanţa de a face cel mai mare împrumut pe care l-a făcut România de 30 de ani încoace, respective 3,5 miliarde euro împrumutaţi într-o singură zi. Cred că e de datoria Guvernului şi în principal a domnului Cîţu să vină cu explicaţii la ce dobândă a făcut acest împrumut, dar mai ales la ce foloseşte aceşti bani, pentru că sigur nu îi direcţionează către producătorii români”, a completat Ciolacu.

 

Tag-uri: Citu, marcel ciolacu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ